Με τουρνουά βόλεϋ και εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης άνοιξε η αυλαία των αθλητικών εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού 2011–2012» του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από το τουρνουά βόλευ στο Κλειστό Γήπεδο ‘Σπύρος Λούης’ των τμημάτων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.Η σύζυγος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, κα Μαρίνα Σταυράκη βραβεύει τους μικρούς κολυμβητές που πραγματοποίησαν επίδειξη κολύμβησης σε μικρή πισίνα.
Η σύζυγος του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, κα Μαρίνα Σταυράκη με το γιο τους Αλέξανδρο και άλλους μικρούς αθλητές που διακρίθηκαν στις επιδείξεις κολύμβησης σε μικρή πισίνα.Ο Αντιδήμαρχος Σπ. Σταθούλης με μικρές κολυμβήτριες κατά την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων συμμετοχής.
Στιγμιότυπο από τους εσωτερικούς αγώνες με τη συμμετοχή παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου που αγωνίστηκαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης.


Με το τουρνουά βόλεϋ Δημοτικών και Γυμνασίων και τους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης άνοιξε η αυλαία των ετήσιων αθλητικών εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού 2011 – 2012, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αθλητικών προγραμμάτων του.     


Στους αγώνες βόλεϋ που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γήπεδο «Σπύρος Λούης»το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, συμμετείχαν 100 περίπου αθλητές Δημοτικών και Γυμνασίων από τα τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού, καθώς και οι αθλητές από τον Αθλητικό Όμιλο «Οδυσσέας».


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κ. Νικόλας Αλεπούς, ο οποίος  απένειμε μαζί με την Πρόεδρο κα. Κάτια Ηλιοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. «Οδυσσέας» τα αναμνηστικά διπλώματα και τα μετάλλια συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.             


Στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, οι μικροί κολυμβητές ηλικίας από 4 – 6 ετών του Αθλητικού Οργανισμού πραγματοποίησαν επίδειξη κολύμβησης σε μικρή πισίνα. Μεταξύ των αθλητών που διακρίθηκαν ήταν και ο γιος του κου Δημάρχου, ο Αλέξανδρος που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.


Ακολούθησαν οι εσωτερικοί αγώνες με τη συμμετοχή 200 παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου που αγωνίστηκαν σε όλα τα στυλ κολύμβησης. Οι νικητές θα αντιπροσωπεύσουν το Μαρούσι στις διαδημοτικές συναντήσεις που θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα.


Τις αθλητικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, η σύζυγος του  Δημάρχου κα Μαρίνα Σταυράκη που απένειμε μετάλλια στους νικητές και διπλώματα στους συμμετέχοντες, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλας Αλεπούς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο