Με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Print Friendly, PDF & Email
 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο και τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Θεόδωρο Κασίμη.  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μέσα στον ασφυκτικά γεμάτο ναό της Αναστάσεως, μόλις έχει παραλάβει το ΄Αγιο Φως.
|download _.jpg file 878 KB||download _.jpg file 961 KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συμμετείχε στην επίσημη αποστολή του Υπουργείου Εξωτερικών για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από το ναό της Αναστάσεως του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα.


Στην αποστολή, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Θεόδωρος Κασίμης, συμμετείχαν επίσης η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Μ. Γιαννίρη, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι  της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στη σύντομη επίσκεψή του στους Αγίους Τόπους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε στον Πατριαρχικό Θρόνο με τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων  κ. Θεόφιλο, τον οποίο και συνεχάρη για το δύσκολο έργο που επιτελεί στους Αγίους Τόπους.


Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων είπε  στον κ. Πατούλη να μεταφέρει τις ευλογίες του στους κατοίκους του  Αμαρουσίου και ευχήθηκε το ΄Αγιο Φως να φωτίσει τις καρδιές όλων των ανθρώπων σ΄ ένα κλίμα αγάπης, αδελφοσύνης και συναλληλίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο