Με τον Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Τον Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο, συνάντησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψής του, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητρόπολης Φωκίδας πατέρα Νικόλαο Καραγιάννη.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δέχθηκε τις ευχές του Μητροπολίτη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως θεσμικός εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας από τη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε).

Με την ευκαιρία των επαφών τους ο Μητροπολίτης μετέφερε το μήνυμα η συνεργασία σε επίπεδο φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης να συμβάλει στη σύσφιξη της κοινωνικής συνοχής, ενώ εξετάστηκαν και κοινά θέματα που συνδέουν τον Δήμο Αμαρουσίου με τη Μητρόπολη Φωκίδας.

Η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Φωκίδας κ. Θεόκτιστο, ολοκληρώθηκε με την προσφορά μίας έκδοσης με την ιστορία της πόλης του Αμαρουσίου.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, προσφέροντας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδας κ. Θεόκτιστο, μία αναμνηστική έκδοση για το Μαρούσι. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, προσφέροντας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδας κ. Θεόκτιστο, μία αναμνηστική έκδοση για το Μαρούσι. (2)


Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδας κ. Θεόκτιστο, τον Αντιδήμαρχο Δ. Καρλαύτη, τον πατέρα Νικόλαο Καραγιάννη, και συνεργάτη της Μητρόπολης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο