Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραιστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχου Πηγής» Ψαλιδίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Τα έργα αυτά θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την περιοχή του Ψαλιδίου, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής για έναν δήμο ισχυρό που αναδεικνύει την κάθε γειτονιά της πόλης μας

 

 

 

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ψαλιδίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου έγινε εκτενής ενημέρωση για την εξέλιξη των έργων στην περιοχή.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής όπως τη διευθέτηση του ρέματος Κυρίλλου, την ηλεκτροφώτιση της οδού Χαλκιδικής, τη διάνοιξη της οδού Λακωνίας και την κυκλοφοριακή μελέτη της περιοχής, αλλά και για το φλέγον ζήτημα της αυθαίρετης σιδηροκατασκευής που τοποθέτησε το Υπουργείο Παιδείας με αποτέλεσμα να κλείσει την δίοδο πρόσβασης από την περιοχή του Ψαλιδίου προς την ΣΕΛΕΤΕ.

Η συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα επαναβεβαίωσε την άριστη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ παράλληλα ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Θεοχάρη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχου Πηγής» για την άριστη συνεργασία που έχουν για την επίλυση των προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επισήμανε ότι τα έργα αυτά θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την περιοχή του Ψαλιδίου, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής για έναν δήμο ισχυρό που αναδεικνύει την κάθε γειτονιά της πόλης μας.

Αφουγκραζόμαστε τον παλμό των δημοτών μας κατέληξε ο κ. Πατούλης και μετατρέπουμε τα αιτήματα τους σε έργα πνοής όπως αρμόζει σε έναν σύγχρονό, λειτουργικό και ευρωπαϊκό δήμο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Διδασκάλου.   

 

 

 

 

Σχετικά αρχείαΓ. Πατούλης: Τα έργα αυτά θα αναβαθμίσουν περαιτέρω την περιοχή του Ψαλιδίου, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής για έναν δήμο ισχυρό που αναδεικνύει την κάθε γειτονιά της πόλης μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο