Με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη γιόρτασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικίας

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στόχος μας να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα μέλη του ΚΑΠΗ, στηρίζοντας τις ανάγκες τους και ενισχύοντας το δίχτυ ασφαλείας γύρω από αυτούς   

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα περισσότερα από 300  μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, παρόντος του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, στην εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση του ΚΑΠΗ στην Πάρνηθα.         

Στο χαιρετισμό  του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξήρε το έργο του ΚΑΠΗ, σημειώνοντας ότι «με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, στοχεύουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα μέλη του ΚΑΠΗ, παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, στηρίζοντας τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και ενισχύοντας το δίχτυ ασφαλείας γύρω από αυτούς.» Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό για τη σημαντική συμβολή τους στο ομολογουμένως επιτυχημένο έργο του ΚΑΠΗ.                

Η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες,  ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση με την οποία περιβάλει το ΚΑΠΗ, εκφράζοντας  παράλληλα τις ευχαριστίες της  και προς τα ίδια τα μέλη του ΚΑΠΗ για την ένθερμη συμμετοχή και ζωντάνια με την οποία πλαισιώνουν τα προγράμματα και τις δράσεις του, αλλά και τους εθελοντές και το προσωπικό για την αυταπάρνηση και  την εργατικότητά τους.              

Αναφερόμενη η κα Λέκκα στις αναβαθμισμένες  υπηρεσίες προς τα μέλη του ΚΑΠΗ κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: « τη μεταστέγαση σε νέο πιο λειτουργικό χώρο του Παραρτήματος στο Πολύδροσο, τη λειτουργία του  προγράμματος εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών με μεγάλη επιτυχία, την εξασφάλιση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και την υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων για την προαγωγή της υγείας των μελών, όπως λογοθεραπεία, έλεγχος μνήμης, ατομική συμβουλευτική υποστήριξη από ψυχολόγο, αλλά και τη διοργάνωση πολλών και σημαντικών ενημερωτικών ομιλιών.

Επιπλέον -επεσήμανε- για άλλη μια χρονιά ξεκίνησαν τη λειτουργία τους οι ομάδες εργοθεραπείας του ΚΑΠΗ  οι οποίες μέσα από τα μαθήματα χορού, εικαστικών τεχνών, ξένων γλωσσών, γυμναστικής, χορωδίας κ.α. προσφέρουν δημιουργική απασχόληση στα μέλη μας.  Πρόθεσή μας δε, είναι να ενισχύσουμε τη λειτουργία των ομάδων, καθώς και την ανάπτυξη της αλληλεγγύης και της προσφοράς των μελών στην τοπική κοινωνία, μέσα από τις τόσο σημαντικές δράσεις της ομάδας Αγάπης. Και φυσικά συνεχίσαμε το πρόγραμμα επισκέψεων και εκδρομών του ΚΑΠΗ, τα θαλάσσια μπάνια, την ενίσχυση στους χαμηλοσυνταξιούχους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα και την ποικιλία όλων των προγραμμάτων μας.»

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης συνομίλησε και αντάλλαξε θερμό προσωπικό χαιρετισμό με καθένα από τα μέλη του ΚΑΠΗ, ενώ στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1


Στιγμιότυπο 2


Στιγμιότυπο 3


Στιγμιότυπο 4


Στιγμιότυπο 5

Μετάβαση στο περιεχόμενο