Με τις βραβεύσεις των νικητών, παιδιών και ενηλίκων, ολοκληρώθηκε το ενδοδημοτικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2012-2013

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Ν. Πέππας, με τον Αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη, το δημοτικό σύμβουλο Δ. Καρλαύτη, και τον καθηγητή φυσικής αγωγής Χ. Λεγάντη, ανάμεσα στους συμμετέχοντες στους αγώνες πινγκ πονγκ.Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Χ. Λεγάντης, με νικητές στις παιδικές κατηγορίες.Ο καθηγητής φυσικής αγωγής Χ. Λεγάντης, με τους νικητές στην κατηγορία των ενηλίκων.

Στιγμιότυπα από τις προσπάθειες των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων.


 


Με τη συμμετοχή 14 ενηλίκων και 33 παιδιών ηλικίας 6 ετών και άνω πραγματοποιήθηκε το ενδοδημοτικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου σηματοδοτώντας τη λήξη της φετινής αθλητικής περιόδου. Τα συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους μετέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Τα κύπελλα και μετάλλια στους νικητές των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου καθηγητή φυσικής αγωγής Χ. Λεγάντη, απένειμαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαρής Πόλης Βασίλης Κόκκαλης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


Στην κατηγορία Αρχάρια παιδιά Α’ και Β’ Δημοτικού το χρυσό μετάλλιο απέσπασε η Νάγια Φωτεινού, το αργυρό ο Κωνσταντίνος Γιαννές, και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Ραγκούσης, και ο Νίκος Καραγιάννης.


Στην κατηγορία Αρχάρια παιδιά Γ’ – ΣΤ’ Δημοτικού και Γυμνασίου το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Αυγερόπουλος, το αργυρό ο Νίκος Μανωλόπουλος, και το χάλκινο από κοινού ο Νίκος Καλαϊτζόγλου, και ο Λεωνίδας Μπιριτζής.


Στην κατηγορία Προχωρημένα παιδιά το χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο Γιάννης Αδαμόπουλος, το αργυρό ο Γιάννης Κρόιτορ, και το χάλκινο ο Νίκος Τσονάκης και ο Γιάννης Χριστοδούλου.


Στην κατηγορία Ενήλικες Αρχάριοι, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε ο Χρήστος Φράγκος, και τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο ο Χάρης Μπακάλης.


Στην κατηγορία Ενήλικες Προχωρημένοι το χρυσό μετάλλιο απενεμήθη στον Παναγιώτη Καρατζά, το αργυρό στον Γιώργο Βάγια, και το χάλκινο στους Παναγιώτη Φωτάκη, και Ηλία Βασιλάκη.


Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες ως επιβράβευση για τις προσπάθειές τους.


Τους αγώνες πινγκ πονγκ παρακολούθησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Δημοτικής Περιουσίας Δημήτρης Σμυρνής, και ο Αντιδήμαρχος Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου Δημήτρης Καμπούκος.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο