Με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παραλαμβάνοντας από τον πρόεδρο του Γ.Σ.Α Κ. Κουτσούκο, μία χρυσή μπάλα μπάσκετ τιμής ένεκεν για την προσφορά του.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, βραβεύοντας αθλητές της ομάδας των Παμπαίδων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης, ανάμεσα σε αθλητές και προπονητές της ομάδας μπάσκετ Παμπαίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.


 


Να συνεχίσει την επιτυχημένη διαδρομή του και το 2014 με νέες διακρίσεις για τους αθλητές του, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου παρόντων δημοτικών συμβούλων, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αθλητών και προπονητών.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τους ιθύνοντες για τις πολύ καλή πορεία του συλλόγου, τους προπονητές για τις επιτυχίες των αθλητών τους και τα μέλη του συλλόγου για τις διακρίσεις και πολύ καλές εμφανίσεις τους.


«Ο αθλητισμός ανέκαθεν βρίσκονταν ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της Διοίκησης μας όπως έχουμε έμπρακτα αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τόσο μέσα από τη στήριξη των αθλητικών σωματείων και συλλόγων της πόλης μας όσο και μέσα από την ενίσχυση και αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών» ανέφερε ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των αθλητικών σωματείων της πόλης που καλλιεργούν στη νεολαία την αγάπη για την ενασχόληση με τον αθλητισμό.


Ειδικά όσον αφορά στις αθλητικές υποδομές ο κ. Πατούλης, τόνισε ότι η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην Κοκκινιά δεν ήταν η μόνη δέσμευσή του που έγινε πράξη. «Μετά από πιέσεις μας πρόσφατα πετύχαμε την αδειοδότηση του γηπέδου του Αγίου Θωμά και ήδη έχουν γίνει οι πρώτοι αγώνες. Στα άμεσα σχέδιά μας είναι, επίσης, η διαμόρφωση του υπογείου του γηπέδου σε χώρους άθλησης για παιδιά, ενώ στόχος μας είναι ο Γ.Σ.Α να επιστρέψει στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» με την υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου χρηματοδότησης που επιδιώκουμε για την πλήρη ανακατασκευή και μετατροπή του ιστορικού γυμναστηρίου της πόλης σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο» σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και ενημέρωσε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται, επίσης, οι διαδικασίες έγκρισης της χρηματοδότησης για τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου.


Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α Κωνσταντίνος Κουτσούκος, από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, των προπονητών και των αθλητών προς τον Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου για τη διαρκή στήριξη της προσπάθειάς τους αλλά και για όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί με στόχο τη βελτίωση της λειτουργία του συλλόγου και των συνθηκών άθλησης των αθλητών.


Στην εκδήλωση παρόντες ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Γραμματέας του Γ.Σ.Α Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Δημοτικής Κατάστασης Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Παρτσινέβελος, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κουτσούκο, στον Δήμαρχο μίας χρυσής μπάλας μπάσκετ τιμής ένεκεν για την προσφορά του στον Σύλλογο αλλά και για τις προσπάθειές του για την αναβάθμιση του αθλητισμού στην πόλη, και τη βράβευση της ομάδας μπάσκετ Παμπαίδων και των προπονητών της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαιριστών Αττικής (Ε.Σ.Κ.Α 2013).


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο