Με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, σκάρωσε «Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές» η εορταστική «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email«Χρόνια πολλά» ευχήθηκαν από κοντά στα παιδάκια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας.
Με ενθουσιασμό συμμετείχαν τα παιδιά στην εορταστική «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου.


 Το παραμύθι «Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές» κέρδισαν τυχερά παιδάκια της «Παραμυθοπαρέας».


Το ταξίδι των παιδιών στον παραμυθένιο κόσμο των Καλικάντζαρων παρακολούθησαν οι γονείς που βρέθηκαν κοντά τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚτΠ.


Τα παιδάκια με τη συγγραφέα Μ. Καββαδά, στο φινάλε της «Παραμυθοπαρέας».


 


 


Περισσότερα από 100 παιδάκια της «Παραμυθοπαρέας» του Δήμου Αμαρουσίου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και σκάρωσαν απίθανες «Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές» παρέα με τη συγγραφέα του ομώνυμου παραμυθιού Μαριλένα Καββαδά. Κοντά τους βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» .


Τα παιδιά, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και πλούσιο παιδαγωγικό υλικό, δραματοποίησαν και χόρεψαν σκηνές του ομώνυμου παραμυθιού των εκδόσεων «Διάπλαση» ακολουθώντας την Ξερολίνα, την αρχηγό των νάνων, που υποδύθηκε η ερμηνεύτρια ʼννα Μητσάκου.


Η συμμετοχή των παιδιών ήταν εντυπωσιακή. Όλα μαζί ενώπιον των γονέων τους που βρέθηκαν κοντά τους για να τα παρακολουθήσουν, έδειχναν να απολαμβάνουν τα δρώμενα. Μαζί με τα παιδιά βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Τέλος, πραγματοποιήθηκαν δύο κληρώσεις και τα τυχερά παιδιά μοιράστηκαν εκλεκτά πρωτοχρονιάτικα παραμύθια!


Εάν έχετε παιδιά 4 έως 8 χρονών που επιθυμούν να γίνουν φίλοι της Παραμυθοπαρέας Αμαρουσίου από τη νέα χρονιά καλέστε στα τηλ. 210 80 56 314 (9:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.) του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Κάθε «Παραμυθοπαρέα» συναντιέται συστηματικά ένα κυριακάτικο πρωί κάθε μήνα για να διαβάζει, να παίζει, να δημιουργεί, να γνωρίζει… και να αγαπά τον μαγεμένο κόσμο του βιβλίου και των παραμυθιών. 


 


   


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο