Με τις ευχές και τα μηνύματα ελπίδας για το Νέο Έτος των παιδιών από τους υπόλοιπους 10 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Αμαρουσίου ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην τρίτη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των δημοτικών παιδικών σταθμών στο κλειστό της Κοκκινιάς.
Την εμφάνιση των παιδιών από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς 1ο και 2ο σταθμό Κοκκινιάς και Πολυδρόσου, χειροκρότησαν οι γονείς τους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ν. Κάββαλο, και τον δημοτικό σύμβουλο Κ. Αντωνόπουλο, στη γιορτή των παιδικών σταθμών στην Κοκκινιά.Ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ν. Κάββαλος, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου στην καταληκτική χριστουγεννιάτικη γιορτή των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.

Στιγμιότυπο από την εμφάνιση των παιδιών των δημοτικών παιδικών σταθμών από τις γειτονιές Σωρός, Κέντρο και Ψαλίδι στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».


 


Με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 παιδιών από τους υπόλοιπους 10 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης ολοκληρώθηκαν οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α). Τα παιδιά από τους συνολικά 13 δημοτικούς παιδικούς σταθμούς σε τέσσερις ξεχωριστές γιορτές έστειλαν με τον δικό τους τρόπο τις ευχές τους για τον καινούριο χρόνο και χαρούμενες εορτές.


Στο σύντομό μήνυμά του στην 3η γιορτή των παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς: 1ο και 2ο σταθμό Κοκκινιάς και Πολυδρόσου, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της γιορτής για την άρτια διοργάνωση, τους συγγενείς των παιδιών για την παρουσία τους, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος όπως σταθερά πράττει όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει να στηρίζει τις οικογένειες της πόλης μέσα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας στα παιδιά που φιλοξενούνται στους πρότυπους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε στο προσωπικό των παιδικών σταθμών, αλλά και σε όλους τους παρευρισκομένους, «Καλές Γιορτές και μία Νέα Χρονιά Καλύτερη, πιο Αισιόδοξη, με Υγεία».


Στις άλλες δύο γιορτές των παιδιών των παιδικών σταθμών από τις γειτονιές: ʼγιο Νικόλαο, Αγία Φιλοθέη, Στούντιο, ʼγιοι Ανάργυροι, Σωρός, Κέντρο και Ψαλίδι, που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νίκος Κάββαλος, ο οποίος μετέφερε εκ μέρους του, τις ευχές του για «Καλές γιορτές» καθώς και τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμβαλλόμενους για την πολύ καλή διοργάνωση.


Όλα τα παιδάκια, και στις τέσσερις γιορτές, ντυμένα γιορτινά έστειλαν Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα Μηνύματα στους παρευρισκόμενους μέσα από ποικίλα μουσικοχορευτικά δρώμενα.


Στις γιορτές παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Αντωνόπουλος.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο