Με τις «Εκκλησιάζουσες» έκλεισε η χρονιά για το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email


ʼφθονο γέλιο σκόρπισε στους θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο του Αμαλίειου, η παράσταση «Εκκλησιάζουσες» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 109KB|


ο κ. Πατούλης συγχαίρει τους συντελεστές της παράστασης.
|download file .jpg 89KB|
 


 


Με δύο παραστάσεις το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο χώρο Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αμαλίειου, το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου έκλεισε την φετινή καλλιτεχνική περίοδο των τμημάτων θεάτρου ενηλίκων.
Η κωμωδία «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, ήταν το έργο που παρουσίασαν οι μαθητές του Θεατρικού εργαστηρίου, υπό τη διδασκαλία-σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου που παρακολούθησε την παράσταση και τις δύο μέρες, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, που παρακολούθησε την παράσταση, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους συντελεστές και στον υπεύθυνο του Θεατρικού Εργαστηρίου του  Κέντρου Τέχνης κ.Αν. Περπινιά, αλλά και στον πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης κ. Ν. Πέππα. «Ο Δήμος Αμαρουσίου απέδειξε με αυτήν την υψηλού επιπέδου παράσταση που παρουσίασαν οι μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου του, ότι παράγει Πολιτισμό σε όλα τα επίπεδα», επεσήμανε ο κ. Πατούλης.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο