Με την υποστήριξη του ΣΠΑΠ, καλλιτεχνική εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ από το Σύλλογο Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης ‘Τα Κυκλαδονήσια’ και το Σύλλογο Κρητών & Φίλων Νέας Πεντέλης ‘Η Αρετούσα’

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 140 KB|


Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 17:00, κεντρική πλατεία Νέας Πεντέλης


Κρήτη και Κυκλάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους με την ευγενική χορηγία του Συνδέσμου  Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’.


Με την υποστήριξη του ΣΠΑΠ,  ο σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης ‘Τα Κυκλαδονήσια’ και ο σύλλογος Κρητών & Φίλων Νέας Πεντέλης ‘Η Αρετούσα’ διοργανώνουν εκδήλωση, στην κεντρική πλατεία της Νέας Πεντέλης το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 17:00.
Παραδοσιακά χορευτικά σχήματα και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν την εκδήλωση, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί Παιδότοπος.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει:
‘Ο ΣΠΑΠ πέρα από την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων σε θέματα πολιτικής προστασίας και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, συμμετέχει και υποστηρίζει δραστηριότητες συλλόγων και φορέων που συμβάλλουν στην ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουν περισσότερο ανάγκη την υποστήριξη και συμπαράστασή μας και σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλουν με το δικό τους ρόλο και τρόπο όλοι οι φορείς.’


Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί μικρή αγορά με παραδοσιακά προϊόντα, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’.

Μετάβαση στο περιεχόμενο