Με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Απ’ τον Άλμπερτ Καμύ, στο Μονομαχώντας με την Κρίση»

Print Friendly, PDF & Email

Στο βήμα της εκδήλωσης από τον «Απ’ τον ʼλμπερτ Καμύ, στο Μονομαχώντας με την Κρίση» η Πρόεδρος του  Ελληνικού Συνδέσμου «Ο Παρθενών» Ευστ. Κολαΐτου.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα:Απ’ τον ʼλμπερτ Καμύ, στο Μονομαχώντας με την Κρίση», που διοργάνωσε με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ο Ελληνικός Σύνδεσμος «Ο Παρθενών».


Στην εκδήλωση, η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Ευσταθία – Εύα Κολαΐτου μίλησε για το μεγάλο Γάλλο συγγραφέα ʼλμπερτ Καμύ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή του. Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο βιβλίο της «Μονομαχώντας με την Κρίση»,που διερευνά τα αίτια που προκαλούν τις διαχρονικές κρίσεις της ανθρωπότητας, μία από τις οποίες είναι και αυτή που βιώνουμε σήμερα.


Για το βιβλίο της κας Κολαΐτου μίλησαν επίσης η ποιήτρια, Αλίκη Καλομενοπούλου και ο Καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Δημήτρης Λαμπρέλης.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο