Με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ο Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» πραγματοποίησε την επετειακή εκδήλωση «Πόντος – 3000 χρόνια Ιστορίας»

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 103 Kb|


|download file .jpg 95 Kb|


|download file .jpg 90 Kb|

Χορευτικά Ποντιακά συγκροτήματα πλαισίωσαν την επετειακή εκδήλωση  του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» με τίτλο: «Πόντος – 3000 χρόνια Ιστορίας».
 
|download file .jpg 106 Kb|


|download file .jpg 86 Kb|

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου «Νίκος Καπετανίδης» συμμετείχαν στην εκδήλωση του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου. Παρόντες επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Επ. Κατσιγιάννης ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππας,  και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελ. Λέκκα, Αντ. Παρτσινέβελος, Δημ. Σμυρνής, Δημ. Πολυχρονιάδης, Μ. Καρλατήρα και Μ. Καρανάσιου.
            
Για την σημαντική συνεισφορά του στη διατήρηση και ανάδειξη του Ποντιακού Πολιτισμού, αλλά και για την υποστήριξή του στο Σύλλογο Αμαρουσίου τιμήθηκε ο πρώτος Αντιπρόεδρος της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κώστας Αλεξανδρίδης από τον Πρόεδρο  του Συλλόγου Δ. Κοσμίδη.
|download file .jpg 99 Kb|


Με πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Ποντιακός Σύλλογος Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης, έχοντας την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποίησε τη δεύτερη επετειακή εκδήλωσή του, στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου, με τίτλο «Πόντος – 3000 χρόνια Ιστορίας».

Στην εκδήλωση τιμής στην ιστορία του Πόντου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον Ποντιακό Σύλλογο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που κρατούν ζωντανή την ιστορία και την παράδοσή μας. «Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στους συλλόγους της πόλης μας που προάγουν τον πολιτισμό και μεταλαμπαδεύουν στις νέες γενιές την πολιτιστική παράδοση μας» πρόσθεσε ο κ. Πέππας.

Ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», Δημήτρης Κοσμίδης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου προς τον κ. Πατούλη για την υποστήριξη που παρέχει ο Δήμος Αμαρουσίου στο Σύλλογο από της συστάσεως του μέχρι σήμερα.

Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Επ. Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελ. Λέκκα, Αντ. Παρτσινέβελος, Δημ. Σμυρνής, Δημ. Πολυχρονιάδης, Μ. Καρλατήρα και Μ. Καρανάσιου.

Οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία βραδιά πλούσια σε μουσική, χορό και τραγούδι.

Τα χορευτικά συγκροτήματα: του Συλλόγου Ποντίων Αιγάλεω «Ο Καύκασος», της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής, του Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων ʼνω Λιοσίων «Η Τραπεζούντα», του Συλλόγου Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής ενθουσίασαν και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Στο πλαίσιο  των εκδηλώσεων τιμήθηκε για την σημαντική συνεισφορά του στη διατήρηση και ανάδειξη του Ποντιακού Πολιτισμού, αλλά και για την υποστήριξη του στο Σύλλογο Αμαρουσίου ο πρώτος Αντιπρόεδρος της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας κ. Κώστας Αλεξανδρίδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο