Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Μαρούσι για τα 37 χρόνια πραξικοπήματος, εισβολής και κατοχής στην Κύπρο

Print Friendly, PDF & Email

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, ώρα 20:30, Πλατεία Ηρώων


Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει στις επετειακές και αντικατοχικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τα 37 χρόνια του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής – κατοχής στην Κύπρο, που διοργανώνουν η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) και τα κυπριακά παροικιακά σωματεία.

Οι φετινές επετειακές εκδηλώσεις θα αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της νέας τραγωδίας που έπληξε την Κύπρο με τις φονικές εκρήξεις στη ναυτική βάση Ζυγίου.

Συγκεκριμένα, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Σπίτι της Κύπρου, – Πρεσβεία Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην πλατεία Ηρώων (έναντι Βασ. Σοφίας 85), την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011 και ώρα 20:30.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και εκπρόσωποι από την Κυπριακή Πρεσβεία και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Ο.Κ.Ο.Ε. και Πρόεδρος Ε.Κ.Ε. κ. Λοίζος Λοίζος.

Επίσης, θα προβληθούν σλάιτς και ντοκιμαντέρ από το πραξικόπημα, την εισβολή και την κατοχή στην Κύπρο. Ο Χορευτικός Όμιλος του Πανεπιστήμιου Κύπρου θα πλαισιώσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο