Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και τη συμμετοχή παικτών του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου διεξήχθη ο 2ος γύρος των σκακιστικών αγώνων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Σ.Ν.Α

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από τη διεξαγωγή του 2ου γύρου των αγώνων του σκακιστικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Σ.Ν.Α με τη συμμετοχή και παικτών του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου.


 


Με τη συμμετοχή παικτών του τμήματος σκάκι του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος των διασυλλογικών αγώνων που διοργανώνονται στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ένωσης Σκακιστικών Συλλόγων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α) και ολοκληρώνονται στις 16 Δεκεμβρίου.


Στους αγώνες του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, που φιλοξενήθηκαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, συμμετείχαν συνολικά 24 παίκτες ηλικίας 5 ετών και άνω από τον Αθλητικό Όμιλο Παράδεισου Αμαρουσίου, με αντιπάλους τον Αθλητικό Όμιλο Λεοντείου και τον Απόλλων Βριλησσίων. Οι αγωνιστικές προσπάθειες τον παικτών θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο και την ερχόμενη Κυριακή.


Για τις ανάγκες διεξαγωγής των αγώνων του σκακιστικού πρωταθλήματος, ο Δήμος Αμαρουσίου παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα διεξαγωγής των αγώνων αλλά και τον απαραίτητο αριθμό σε τραπεζοκαθίσματα.


Με την ευκαιρία της φιλοξενίας των αγώνων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου σταθερά και με κάθε ευκαιρία θα συνεχίσει να στηρίζει τους συλλόγους και τη νεολαία της πόλης μας, και στην προκειμένη περίπτωση τις προσπάθειες των νέων του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου που συμμετέχουν στο σκακιστικό πρωτάθλημα συμβάλλοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο στην προσπάθειά τους για βελτίωση της αγωνιστικής τους κατάστασης».


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο