Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λένας Ζήκου

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους φίλων της εικαστικής τέχνης  πραγματοποιήθηκε η έκθεση ζωγραφικής της Μαρουσιώτισσας  εικαστικού κας Λένας Ζήκου, με τίτλο: «Break 2016”, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη. Στο χαιρετισμό της, μαζί με τις ευχές της για κάθε επιτυχία στην έκθεση, μετέφερε και τις εγκάρδιες ευχές κα τα θερμά συγχαρητήρια του κου Πατούλη στην εικαστικό κα Λένα Ζήκου.
«Μετά, από την επί 45 χρόνια επιτυχή προσφορά στο τραπεζικό σύστημα, σήμερα η συμπολίτισσα μας κα Ζήκου, μας δείχνει ένα άλλο μεγάλο ταλέντο της στον εικαστικό χώρο και μας εκπλήσσει ευχάριστα » σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Χαλιώτη.

Από την πλευρά της η ζωγράφος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παριστάμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ιδίας και του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην έκθεση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά, παρουσιάστηκαν 26 πίνακες γεμάτοι χρώμα και ιδιαίτερες εμπειρίες, καθώς και 46 πίνακες καρικατούρες. Για τη δημιουργία του χρησιμοποιήθηκαν λάδια σε καμβά, ενώ υπήρξαν και έργα με μεικτή τεχνική (λάδι, ακρυλικό, μελάνι και κολλάζ).

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την έκθεση ζωγραφικής της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λένας Ζήκου


Στιγμιότυπο 2 από την έκθεση ζωγραφικής της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λένας Ζήκου


Στιγμιότυπο 3 από την έκθεση ζωγραφικής της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λένας Ζήκου


Στιγμιότυπο 4 από την έκθεση ζωγραφικής της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Λένας Ζήκου

Μετάβαση στο περιεχόμενο