Με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής το διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazzar του Συλλόγου «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» για την ενίσχυση Ιδρυμάτων και ευπαθών οικονομικά οικογενειών

Print Friendly, PDF & Email

Το Χριστουγεννιάτικο Bazzar φιλανθρωπικού σκοπού, που διοργανώνει με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ο Καλλιτεχνικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου επισκέφθηκε  ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας. 

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο κος Πέππας εξέφρασε προς την Πρόεδρο κα Άννα Αντωνακάκη και τα μέλη του Δ.Σ. την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στις δράσεις του συλλόγου, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτές αφορούν στη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων, επιβραβεύοντας τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική ευαισθησία τους.

Τα εκθέματα του διήμερου Bazzar είναι χειροποίητες δημιουργίες και προσφορές των μελών του Συλλόγου και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση Ιδρυμάτων που υποστηρίζουν άτομα με ψυχικά και κινητικά προβλήματα, στο Σύλλογο η «Μέριμνα του Γήρατος» και σε ευπαθείς οικονομικά οικογένειες της πόλης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» συμμετέχουν επίσης η Ελένη Αποστολοπούλου- Αντιπρόεδρος, η Λία Γεωργίου – Γραμματέας, η Χρυσάνθη Πετειναρά- Ταμίας, η Μάγδα Τινιακού- Βοηθός Ταμία και η Άννα Κυριακού – Έφορος. 

Σχετικά αρχείαΕκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας κατά την επίσκεψή του στο Χριστουγεννιάτικο-Φιλανθρωπικό Bazzar του Συλλόγου «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» με την Πρόεδρο Α. Αντωνακάκη και τα μέλη του Δ.Σ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο