Με την ξεχωριστή παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο μονόζυγο Βλάση Μάρα, πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής των αθλητών του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του μαζί με τον Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Ν. Πέππα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Έλληνα Παγκόσμιο πρωταθλητή στο μονόζυγο Β. Μάρα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Έλληνα Παγκόσμιο πρωταθλητή στο μονόζυγο Β. Μάρα.

Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των παιδιών στη διάρκεια της γιορτής ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής.


Απονομή τιμητικής πλακέτας από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το ήθος και την προσφορά του στον αθλητισμό


Τις προσπάθειες περισσότερων από 400 παιδιών που παρακολούθησαν κατά την αθλητική χρονιά που ολοκληρώνεται τα προγράμματα ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής παίδων του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου απόλαυσε το πλήθος των παρευρισκομένων στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Τις εμφανίσεις των παιδιών χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο μονόζυγο Βλάση Μάρα, τον οποίον και βράβευσε για τις σπουδαίες διακρίσεις του και το αθλητικό του ήθος.


Ανοίγοντας τη γιορτή ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους αθλητές, τους γονείς, τους γυμναστές, το προσωπικό του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου για την υποστήριξη των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου αλλά και τη συμβολή τους στην επιτυχία τους. Παράλληλα, μετέφερε τη σταθερή βούληση της Διοίκησης του Δήμου να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά αθλητικά προγράμματα στους δημότες και κατοίκους του Αμαρουσίου.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του Έλληνα Παγκόσμιου πρωταθλητή στο μονόζυγο Βλάση Μάρα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μίλησε με θερμά λόγια το ταλέντο, τις διακρίσεις τους που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες αλλά και το ήθος του ως αθλητή, και του απένειμε τιμητική πλακέτα ως μία ελάχιστη χειρονομία αναγνώρισης της προσφοράς του στον αθλητισμό.


Ο Βλάσης Μάρας, έχει αναδειχθεί 1ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μονόζυγο κατά τα έτη 2001, 2011, και 2012. Το 2008 κατέλαβε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο μονόζυγο. Επίσης, αναδείχθηκε 1ος στο μονόζυγο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης κατά τα έτη 2002, 2004, 2006, 2009 και 2010, και 2ος στο ίδιο πρωτάθλημα το 2008.


Τα παιδιά των προγραμμάτων ελεύθερης και ρυθμικής γυμναστικής ξεχώρισαν με τις επιδείξεις τους κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όσων παραβρέθηκαν στο γυμναστήριο, οι καθηγητές τους ʼννα Σιαμούτα, Μαρία Παπαδάκη, Σούλα Τσιπολίτου, Όλγα Φλίγκου, Μαρία Κουρσιούνη, Ιωάννα Μαρτάκη, Μαρία Σαρρή, τα εύσημα για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.


Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαρήςς Πόλης Βασίλης Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Προμηθειών Δημήτρης Σμυρνής, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο