Με την πίστη και την αισιοδοξία ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας, ο Δήμος Αμαρουσίου προσέφερε Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα Αγάπης σε όσους έχουν ανάγκη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσσει θερμές ευχές με τους συμμετέχοντες στο Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα Αγάπης.
|download file .jpg 106KB|Με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη παρακάθισε στο Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα Αγάπης του Δήμου Αμαρουσίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος και με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης.
|download file .jpg 120KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δίνει τις ευχές του για «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» στους συμμετέχοντες στο Γεύμα Αγάπης με την πίστη και την αισιοδοξία ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται.
|download file .jpg 120KB|


Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα Αγάπης προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου σε εκατό συμπολίτες μας ανήμερα την Πρωτοχρονιά,ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους δεκάδες συμπολίτες μας που συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης.


Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν, να ανταλλάξουν ευχές,να ευχαριστηθούν ένα πλούσιο γεύμα και να νοιώσουν τη ζεστασιά τη γιορτινή αυτή ημέρα, με την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι θα έλθουν και καλύτερες μέρες.


Στο Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα Αγάπης παρακάθισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος και μέλη της Διοίκησης του Δήμου.   
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στη στήριξη και συμπαράσταση που μπορεί να προσφέρει η επιτυχημένη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Εκκλησία. προς στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται καθημερινά.    
Παράλληλα ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους ανθρώπους εκείνους που με την προσφορά τους έδωσαν τη δυνατότητα να γίνει πράξη τις γιορτινές αυτές ημέρες η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο μας.
«Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή, Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, Εθελοντές και Εκκλησία είμαστε σήμερα εδώ στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αγάπης προς το συνάνθρωπό μας και κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη, στηρίζοντας όσους είναι εδώ σήμερα μαζί μας.
Καλούμε όλους, που έχουν ανάγκη να μας πλησιάσουν να μας πουν τα προβλήματά τους, ώστε να βρεθούμε κοντά τους, να τους δώσουμε δύναμη και κανείς να μην νοιώθει μόνος, αδύναμος και αβοήθητος» σημείωσε ο κ. Πατούλης.                    


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την προσφορά τους, με την οποία συνέβαλαν στην επιτυχία του Πρωτοχρονιάτικου Γεύματος Αγάπης:
– Τον ιδιοκτήτη του μουσικού εστιατορίου ΛΟΚΑΝΤΑ Δημήτρη Σταμάτη Κόκοτα και την Έλλη Κόκοτα.
– Τη Δημοτική Τοπική της Νέας Δημοκρατίας Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Προέδρου Πέτρου Κόνιαρη.
– Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων ΤΟ.ΣΥ.Ν., με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου Αθανάσιου Βλαχοπιώτη και του Προέδρου Κων/νου Ματεγάκη.
– Τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Αγία Μαρίνα» και ειδικότερα το μέλος του κα Σοφία Ζέρβα.
– Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την κα Χριστίνα Κολοκοτρώνη δημοσιογράφο- δικηγόρο για την καθοριστική συμβολή της στη διοργάνωση της εκδήλωσης.                 


Στο περιθώριο του Πρωτοχρονιάτικου Γεύματος κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα και κληρώθηκαν δώρα για τους παρευρισκόμενους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο