Με την απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων συμμετοχής ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα προγράμματα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τα μετάλλια συμμετοχής στους αθλητές των προγραμμάτων μπάσκετ του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους αθλητές των προγραμμάτων Καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας με τους συμμετέχοντες στον φιλικό αγώνα μπάσκετ καθηγητές Φυσικής Αγωγής και υπεύθυνους των προγραμμάτων του Αθλητικού Τμήματος: Γ. Λογοθέτη, Γ. Φούντα, Κ. Γούλα, Ελευθ. Κουμπουτσέα, Κ. Ρουμπή, Μ. Ραχωβίτσα, Δ. Μαστροκωστόπουλο, Ιωαν. Γαμπιάδη, Όλ. Φλίγκου και Ελ. Γκαμίλη.


Με τους τελικούς αγώνες μπάσκετ του πρωταθλήματος στις κατηγορίες Δημοτικού και Γυμνασίου και το τουρνουά μπάσκετ στην κατηγορία Α’, Β’ και Γ’ Τάξης Δημοτικού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού», ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2012 – 2013.


Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συμμετείχε με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού κο Νικόλαο Πέππα στον φιλικό παιχνίδι μπάσκετ που έδωσαν οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι υπεύθυνοι των προγραμμάτων του Αθλητικού Τμήματος. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καρλαύτης.


Στο αγωνιστικό μέρος, στους τρεις πρώτους της πρωταθλήτριας ομάδα μπάσκετ της κατηγορίας Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και αντίστοιχα στους τρεις πρώτους της πρωταθλήτριας ομάδας στην κατηγορία Γυμνασίου απονεμήθηκαν μετάλλια για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στους εσωτερικούς αγώνες πρωταθλήματος. Μετάλλια συμμετοχής απονεμήθηκαν επίσης σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στου τουρνουά Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού, ενώ όλοι οι αθλητές παρέλαβαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός lay up για τα παιδιά Δημοτικού και για τα παιδιά του Γυμνασίου τρίποντα και βολές. Οι διακριθέντες έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο μία μπάλα του μπάσκετ.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε αθλητές και γονείς για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους προς τα προγράμματα του Αθλητικού Τμήματος και υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει διεξόδους άθλησης και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία.


Τους αθλητές του προγράμματος καλαθοσφαίρισης προπόνησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Αθλητικού Τμήματος:
Μιχάλης Ραχωβίτσας, Δημήτρης Μαστροκωστόπουλος, Όλγα Φλίγκου, Κων/νος Γούλας, Χρήστος Λεγάντης, Σπύρος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Μαμμάς, Ιωάννης Γαπκιάδης, Ελένη Γκαμίλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο