Με την ανάδειξη των νικητών του εσωτερικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκαν τα φετινά ποδοσφαιρικά προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, και ο Γιάννης Καλιτζάκης, παραδίδοντας μπάλες στους νικητές των δεξιοτήτων τεχνικής ποδοσφαίρου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, κατά την απονομή μεταλλίων στους αθλητές.

Στιγμιότυπα από τη διεξαγωγή των αγώνων.Αναμνηστική φωτογραφία με τους αθλητές μετά το τέλος των αγώνων.


 


Με την παρουσία γονέων και φίλων των αθλητών πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Ζεκάκου στον Σωρό οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του εσωτερικού πρωταθλήματος του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, και το ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Τα παιδιά εκ μέρους και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, συνεχάρη για τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας.


Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές που διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες Γυμνασίου, Ε’ και Στ’ Δημοτικού, Γ’ και Δ’ Δημοτικού.


Στην κατηγορία Γυμνάσιο αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, στη 2η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, και στην 3η θέση η ομάδα του πάρκου Ελευθερίας με προπονητή τον Δημήτρη Μάμα.


Στην κατηγορία των Ε’ – Στ’ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, και στην 3η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη.


Στην κατηγορία των Γ’ – Δ’ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα του 1ου, 3ου και 11ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Γιώργο Γιαννίτσα, και στην 3η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο.


Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής έλαβαν όλοι οι αθλητές που παρακολούθησαν τα φετινά προγράμματα ποδοσφαίρου του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου.


Με την ευκαιρία των απονομών των κυπέλλων και των μεταλλίων, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, συνεχάρη τους αθλητές και εκ μέρους του Δημάρχου Γ. Πατούλη, ευχαριστώντας, παράλληλα, τους γονείς που εμπιστεύονται την αθλητική παιδεία των παιδιών τους στα προγράμματα του Δήμου.


Τις φετινές προπονήσεις των παιδιών στο ποδόσφαιρο πραγματοποίησαν οι: Κώστας Εγγλέζος, Δημήτρης Μάμας, Βασίλης Κουνενής, Θέμις Ζυγούμης, Γιώργος Γιαννίτσας, Γιάννης Βούλγαρης.


Στη διάρκεια της αθλητικής γιορτής πραγματοποιήθηκε και διαγωνισμός δεξιοτήτων τεχνικής ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή παιδιών από τις τάξεις Γ’ Δ’ Ε’ ΣΤ’ Δημοτικού και Γυμνασίου. Στους τέσσερις πρώτους του διαγωνισμού οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και επί χρόνια αθλητές με την εθνική μας ομάδα Βασίλης Κωνσταντίνου, και  Γιάννης Καλιτζάκης, χάρισαν μπάλες με τις υπογραφές τους.


Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου ευχαριστεί θερμά το δημοτικό ασθενοφόρο και τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου, εθελοντή ιατρού Παναγιώτη Χελά, για την ετοιμότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.


Παρόντες στους ποδοσφαιρικούς αγώνες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


  


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο