Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη τα μέλη του ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δ. Καμπούκο, τη Δημοτική Σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη και μέλη του ΚΑΠΗ στην γιορτή για την Ημέρα της Γυναίκας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη του ΚΑΠΗ τιμώντας την Ημέρα της Γυναίκας.


Μια βραδιά κεφιού και χαράς πέρασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Αγάπης για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.  


Οι παρευρισκόμενοι που είχαν κατακλύσει την αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με εκδηλώσεις ενθουσιασμού το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη που βρέθηκε κοντά τους, συμμετέχοντας στην εορταστική εκδήλωση προς τιμήν της γυναίκας.
Στο χαιρετισμό ο κ. Πατούλης ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με Υγεία στις παρευρισκόμενες, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του για την πολύτιμη και πολύπλευρη προσφορά τους στην οικογένεια και ευρύτερα στην κοινωνία.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Καμπούκος εξήρε το διαχρονικό ρόλο της γυναίκας δίνοντας της δικές του θερμές ευχές για υγεία και ευτυχία σε όλους.


Την επιμέλεια και οργάνωση της εκδήλωσης είχε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ, που με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και πολύ αγάπη υποδεχόταν τα μέλη του ΚΑΠΗ, προσφέροντας τους τσάι και γλυκίσματα.
Την εκδήλωση διάνθισε μουσικά με το ακορντεόν της η εθελόντρια δασκάλα της ζωγραφικής στο ΚΑΠΗ κα. Έφη Μανιάτη.                    
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης και Παναγιώτη Σαγγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο