Με τη νεανική συναυλία των Μουσικών Συνόλων έπεσε η αυλαία των μαθημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου για τη φετινή χρονιά

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της ροκ συναυλίας με τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου επί σκηνής στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της χρονιάς.


Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, με τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου, και τα μέλη των Μουσικών Συνόλων μετά τη λήξη της ροκ συναυλίας στην πλατεία Ηρώων.


Μία βραδιά με ήχους ελληνικού και ξένου ροκ προσέφεραν στο ακροατήριο τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της συναυλίας που παραχώρησαν κλείνοντας τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο.


Τα παιδιά υπό τη διδασκαλία και καθοδήγηση του καθηγητή τους Μάριου Μούρμουρα, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών που είχαν κατακλύσει την πλατεία Ηρώων.


Τα συγχαρητήρια του προς τους 30 συμμετέχοντες που απαρτίζουν τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο τραγούδι και στην ορχήστρα, μετέφερε και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.


Το ρεπερτόριο περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τραγούδια των: Oasis, Pink Floyd, Beatles, Animals, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ξύλινα Σπαθιά, Υπόγεια Ρεύματα κ.α.


Τη γενική επιμέλεια είχε η Διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη. Τη μουσική επιμέλεια ο καθηγητής Μάριος Μούρμουρας, και την οργάνωση η μουσική σύμβουλος Ελένη Χοζού.              


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο