Με θρησκευτική κατάνυξη το Μαρούσι γιόρτασε τα Θεοφάνεια

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος πιστών κατευθύνονται στην Πλατεία Αγίας Λαύρας για την Τελετή Αγιασμού των Υδάτων, με τη ρίψη του σταυρού.
|download file .jpg 263KB|

 
Την τελετή του Αγιασμού από τους ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρακολούθησαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και συμπολίτες
|download file .jpg 253KB|

 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντωνόπουλος ανέσυρε το σταυρό, όπως κάθε χρόνο.
|download file .jpg 231KB|


Με ευλάβεια και λαμπρότητα το Μαρούσι γιόρτασε και εφέτος τα ʼγια Θεοφάνεια. 
Ανήμερα της εορτής στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη,  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθους πιστών.


Μετά το πέρας της δοξολογίας, η πομπή μετέβη πεζή στην πλατεία Αγίας Λαύρας, ως είθισται κάθε χρόνο, για την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να προπορεύεται, παιανίζοντας   θρησκευτικούς ύμνους.


Την τελετή του Αγιασμού από τον Ιερό Κλήρο με τη ρίψη του σταυρού,   παρακολούθησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσοντας ευχές για τη νέα χρονιά με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και με τους συμπολίτες που παραβρέθηκαν στον Αγιασμό.
 Το σταυρό ανέσυρε όπως κάθε χρόνο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο