Με θερμές ευχές ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 125KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», παρουσία της Προέδρου κας Β. Τζιτζικοπούλου,των μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου.
|download file .jpg 125KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος με τους παρευρισκόμενους στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή».
|download file .jpg 141KB|


Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών και φίλων του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους για το νέο έτος.


Ο Πατούλης ήταν προσκεκλημένος από την Πρόεδρο κα Βασιλική Τζιτζικοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. στην εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στο Ψαλίδι.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε το νέο έτος να φέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία που έχουμε ανάγκη τη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε την κρίση, ώστε να έλθουν καλύτερες ημέρες για τον καθένα μας χωριστά και τη χώρα μας. Παράλληλα εξέφρασε την υποστήριξη και συμπαράσταση της Διοίκησης στο έργο του Συλλόγου, με τη διαβεβαίωση ότι παρά τις δυσμενείς συνθήκες θα συνεχισθούν τα έργα στη γειτονιά του Ψαλιδίου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Αλεπούς, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κωνσταντίνος Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, Ελευθέριος Μαγιάκης και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.
Μετάβαση στο περιεχόμενο