Με τέσσερα νέου τύπου λεωφορεία ενισχύθηκε ο στόλος της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, τους Αντιδημάρχους Δ. Σμυρνή, Ν. Πέππα, Δ. Καμπούκο, τον υπεύθυνο για θέματα δημοτικής συγκοινωνίας Γ. Ζήκο, τον δημοτικό σύμβουλο Αθ. Βελή, τη Διευθύντρια Περιουσίας της Lamda Development Κ. Καρατοπούζη, τον Διευθυντή του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall Θ. Παντή, τον Διευθυντή του Εμπορικού Κέντρου Β. Ζαρκαλή, την Asset Manager του Golden Hall Η. Χατζηγεωργίου, τον δικηγόρο της Lamda Development Λ. Τασσόπουλο, και εργαζομένους στη δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου.

Κατά τη βόλτα της Διοίκησης του Δήμου και των εκπροσώπων της Lamda Development με το λεωφορείο στους δρόμους του Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Σμυρνή, τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο για τη δημοτική συγκοινωνία Αμαρουσίου Γ. Ζήκο, τη Διευθύντρια Περιουσίας της Lamda Development Κ. Καρατοπούζη, τον δικηγόρο της Lamda Development Λ. Τασσόπουλο, τη συμβολαιογράφο κ. Ζούρου, και τον δικηγόρο του Δήμου Π. Γρέγο.Με τέσσερα λεωφορεία ενισχύθηκε ο στόλος της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου.


Χορηγία της Lamda Development προς τον Δήμο Αμαρουσίου


Με τέσσερα νέα λεωφορεία ενισχύει τον στόλο της η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου κατόπιν δωρεάν παραχώρησης από την εταιρία Lamda Development. Τα νέα λεωφορεία παρελήφθησαν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη διάρκεια τελετής παράδοσης παρουσία εκπροσώπων της εταιρίας Lamda Development.


Με την ευκαιρία της υπογραφής της δωρεάς της Lamda Develpoment προς τον Δήμο Αμαρουσίου και την παράδοση των λεωφορείων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Αξιοποιώντας τις διαθέσιμες δυνατότητες μέσα από το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που έχουμε αναπτύξει, υποδεχόμαστε την ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη μας χορηγία της εταιρίας Lamda Development που θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μετακίνησης που προσφέρουμε στους πολίτες μέσω της δημοτικής μας συγκοινωνίας. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Lamda Development και προσδοκούμε η καλή συνεργασία που έχουμε χτίσει να συνεχιστεί και στο μέλλον».


Κατόπιν της παραλαβής των λεωφορείων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μαζί με εκπροσώπους της Διοίκησης και της εταιρίας εγκαινίασαν την κυκλοφορία των λεωφορείων στους δρόμους της πόλης. Τα νέα λεωφορεία, από το νέο έτος, θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του επιβατικού κοινού για την εξυπηρέτησή του.


Παρόντες στην τελετή παράδοσης των νέων λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθ. Βελής, ο υπεύθυνος για θέματα δημοτικής συγκοινωνίας, δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζήκος.


Από μέρους της Lamda Development, παρόντες ήταν η Διευθύντρια Περιουσίας της Lamda Development Κωνσταντίνα Καρατοπούζη, ο Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall Θεόδωρος Παντής, ο Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου Βαγγέλης Ζαρκαλής, η Asset Manager του Golden Hall Ηρώ Χατζηγεωργίου, ο δικηγόρος της Lamda Development Λεωνίδας Τασσόπουλος, η συμβολαιογράφος κ. Ζούρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο