Με τα κάλαντα του Λαζάρου ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά και Καλό Πάσχα» στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου ενώ ψάλλουν τα Κάλαντα του Λαζάρου στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.Μια αγκαλιά στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη, από παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στους μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου, μαζί με τη Διευθύντρια του 5ου Νηπιαγωγείου Χ. Φράγκου, τη νηπιαγωγό Όλ. Γεωργίου, και γονείς των παιδιών.


Με τα πασχαλινά καλαθάκια τους ανά χείρας, τα παιδιά του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, και φέτος όπως και κάθε χρόνο, δημιούργησαν πασχαλινή ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο ψάλλοντας τα Κάλαντα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, προαναγγέλοντας την Ανάσταση του Λαζάρου.


Ο κ. Πατούλης, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά και τους επεφύλαξε ως επιβράβευση ένα θερμό χειροκρότημα μαζί με σοκολατένιες εκπλήξεις και ευχές για Καλό Πάσχα.


Τα παιδιά συνόδευσαν στην επίσκεψή τους η Διευθύντρια του 5ου Νηπιαγωγείου Χρυσηϊδα Φράγκου, η νηπιαγωγός Όλγα Γεωργίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Τάσος Παπαδημητρίου, όπως, επίσης, και μητέρες των παιδιών.


Ακολούθως, τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου, στο δημοτικό σύμβουλο – υπεύθυνο για θέματα Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, και στον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νικόλαο Παπαδάκο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο