Με συνυπογεγραμμένη επιστολή προς το Υπουργό Υγείας για τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς του από το βήμα του Κοινοβουλίου, απαντούν ο Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Α., Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Α., Κ. Λουράντος και η Πρόεδρος του Ι.Σ.Π., Β. Ανεμοδουρά

Print Friendly, PDF & Email

Κοινοποίηση της επιστολής στο Γραφείο Πρωθυπουργού και στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων

Με επιστολή τους, ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, κ. Κων/νος Λουράντος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, κα. Βαρβάρα Ανεμοδουρά, απαντούν στον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο για τους εξαιρετικά μειωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε σε βάρος εκπροσώπων θεσμικών φορέων, από το βήμα του Εθνικού Κοινοβουλίου, με αφορμή τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στο Σύνταγμα με την πρωτοφανή χρήση χημικών ουσιών  από τις δυνάμεις καταστολής σε βάρος απλών πολιτών.

Ζητούν παράλληλα από τον κ. Υπουργό να προχωρήσει άμεσα στην ανάκληση των συκοφαντικών χαρακτηρισμών εις βάρους τους.

Η επιστολή κοινοποιείται προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού, καθώς και στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων.

Παρατίθεται το πλήρες κείμενο της επιστολής  προς τον Υπουργό Υγείας, το οποίο   συνυπογράφουν ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά:

Μετάβαση στο περιεχόμενο