Με συναδέλφους του ιατρούς του ΙΚΑ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου με συναδέλφους του ιατρούς του ΙΚΑ Αμαρουσίου.
|download file .jpg 136Kb|


Με συναδέλφους του ιατρούς του ΙΚΑ Αμαρουσίου, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, σε  εστιατόριο του Αμαρουσίου. Ο κ.Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παλαιούς του συναδέλφους, με τους οποίους είχε θητεύσει κατά το παρελθόν στο ΙΚΑ Αμαρουσίου, και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους για ζητήματα της πόλης αλλά και της ιατρικής κοινότητας.

Ο κ.Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα της Δημοτικής Αρχής κατά την τρέχουσα θητεία της στις γειτονιές του Αμαρουσίου, ενώ τόνισε τη σημασία που δίνει ο Δήμος στην πρόληψη της υγείας.

«Μετά από πρωτοβουλία μας, από το 2007 παρέχουμε μια νέα υπηρεσία στα μέλη των ΚΑΠΗ που αφορά στη συνταγογράφιση των φαρμάκων στους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ και στον ΟΓΑ, από γιατρό του ΙΚΑ. Ενώ μέσα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή εθελοντών ιατρών, με τους οποίους έχουμε άριστη συνεργασία και τους παρέχουμε όλα τα μέσα ώστε να ανταποκρίνονται με επιτυχία στο λειτούργημά τους, εφαρμόζουμε προγράμματα όπως οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας, η εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του δέρματος, τα ενημερωτικά προγράμματα για το κάπνισμα, οι εμβολιασμοί και οι οδοντιατρικοί έλεγχοι στα σχολεία και δεκάδες άλλες μικρές και δράσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο