Με Πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δείχνει έμπρακτα ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη»

 

Σημαντική ποσότητα, παιδικού ρουχισμού, βρεφικών ειδών, παιχνιδιών και ειδών υγιεινής, παραδόθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

Η  Πρόεδρος του Κόμβου  Ε. Κατσούλη παρουσίασε στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και το Δήμαρχο Γ. Καμίνη τις εγκαταστάσεις και τις δομές που λειτουργούν για την παροχή βοήθειας. 

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι  «η Τοπική Αυτοδιοίκηση με πράξεις παραμένει στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Κατά την επίσκεψη στον Κόμβο είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για το μεγάλο έργο που επιτελείται εδώ και τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλουν τα στελέχη του προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες».

«Ως ΚΕΔΕ βασική προτεραιότητά μας είναι να υλοποιούμε δράσεις ζωτικής σημασίας για την διασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων των συνανθρώπων μας. Η βοήθεια που παράσχουμε αξιοποιείται και αυτό το διαπιστώσαμε από κοντά», σημείωσε ο Γ. Πατούλης.

Η ανθρωπιστική βοήθεια παραδόθηκε στον Κόμβο παρουσία του δημάρχου Αθηναιων Γ. Καμίνη και είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και της συνεργασίας που αναπτύχθηκε με τη Πρόεδρο του  P.I.O. (PHILANTROPY INTERNATIONAL ORGANIZATION – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ) Έφη Παπαστύλου. Ο Οργανισμός   δραστηριοποιείται στη χώρα μας και στο εξωτερικό και τελεί υπό την εποπτεία του ΟΗΕ. 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και την Πρόεδρο του Διεθνούς Οργανισμού επισημαίνοντας ότι η υποστήριξή τους είναι ιδιαίτερα σημαντική και όπως διαπίστωσαν και οι ίδιοι πιάνει τόπο καθώς ο Κόμβος στηρίζει αυτή τη στιγμή 26.000 ανθρώπους».

Η κα Παπαστύλου βράβευσε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και το Δήμαρχο Αθηναίων ως πρεσβευτές της προσπάθειας καταπολέμησης της φτώχειας,  της πείνας και το κοινωνικό του έργο που προσφέρουν.

Στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Πρόεδρο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας και να ενημερωθεί για τις δράσεις και το ανθρωπιστικό έργο που προσφέρεται στους συνανθρώπους μας.

 

Σχετικά αρχείαΜε Πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων_1


Με Πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων_2


Με Πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων_3


Με Πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο