Με πρωτοβουλία του Γιώργου Πατούλη συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γιώργο Σανιδά

Print Friendly, PDF & Email

Παροχή στοιχείων από πλευράς Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανή απόδοση ποινικών ευθυνών σε πρόσωπα που εμπλέχθησαν κατά το παρελθόν στη διαχείριση υποθέσεων του Δήμουdownload _.jpg file 95 KB


download _.jpg file 112 KB

Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Σανιδά επισκέφθηκε στα γραφεία της Εισαγγελίας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.


Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου, ο οποίος ζήτησε να συναντηθεί με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό για να τον ενημερώσει για μια σειρά υποθέσεις που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου. Καθώς και να του ζητήσει τη διερεύνηση από πλευράς δικαστικής εξουσίας της ύπαρξης πιθανών ποινικών ευθυνών σε πρόσωπα που διαχειρίσθηκαν κατά το παρελθόν τις υποθέσεις αυτές .


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προσκόμισε και παρέδωσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μια σειρά από στοιχεία τα οποία έχουν συγκεντρώσει οι υπηρεσίες του Δήμου, τα οποία συνδέονται με τον τρόπο με τον οποίο έγινε η οικονομική διαχείριση σημαντικών ζητημάτων του Δήμου.


Μετά την επίσκεψή του στον κ. Σανιδά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:


«Ζήτησα να συναντηθώ με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά και του έθεσα υπόψη μια σειρά από στοιχεία που συγκεντρώσαμε ως Νέα Δημοτική Αρχή, προκειμένου να διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες προσώπων που εμπλέκονταν κατά το παρελθόν, στη διαχείριση των υποθέσεων του Δήμου. Θα συνεργαστούμε στενά με τον κ.  Εισαγγελέα και θα του παραδώσουμε οποιοδήποτε νέο στοιχείο προκύψει από τον έλεγχο που συνεχίζουμε να κάνουμε.


Θέλω να διαβεβαιώσω κάθε συμπολίτη μας ότι η Νέα Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να δώσει συγχωροχάρτι σε κανένα πρόσωπο και σε καμία παράταξη που με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έβλαψε τα συμφέροντα της πόλης.
Κάθε ενέργεια μας όμως θα γίνει σε συνεργασία με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές και με απόλυτο σεβασμό στη λειτουργία των θεσμών. Γιατί στόχος μας δεν είναι οι πρόσκαιρες πολιτικές εντυπώσεις, αλλά να λάμψει η αλήθεια.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο