Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ Πατούλη, κατοχυρώθηκε το δικαίωμα στη μόνιμη εργασία των τελευταίων εργαζομένων που είχαν μένει σε εκκρεμότητα κατά τη μεταφορά τους από τον Οργανισμό Εργασίας στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη, υπογράφει το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας και των τελευταίων εργαζομένων που μεταφέρονται από τον Οργανισμό Εργασίας στο Δήμο.
|download file .jpg 98Kb|


Μόνιμη και σταθερή εργασία αποκτούν και οι τελευταίοι εργαζόμενοι που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα κατά τη μεταφορά τους από τον Οργανισμό Εργασίας στο Δήμο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Με απόφαση του κ. Δημάρχου και μετά τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και οι τελευταίοι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Εργασίας μεταφέρονται σε προσωρινές προσωποπαγείς θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δήμο Αμαρουσίου.

Στην συνάντηση με τους εργαζόμενους την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, στο Δημαρχείο, ο κ. Πατούλης υπέγραψε το πρακτικό της ανάληψης υπηρεσίας από τους εργαζόμενους, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δήμαρχος υπογράμμισε ότι «με την τακτοποίηση και των τελευταίων εκκρεμοτήτων οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Εργασίας διασφαλίζουν σταθερή δουλειά και μόνιμο εισόδημα για τις οικογένειες τους. Με σειρά ενεργειών δώσαμε λύση σ’ ένα σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα, που αφορούσε εκατοντάδες εργαζομένους τόσο στον Οργανισμό Εργασίας, όσο και στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου».

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις θερμότατες ευχαριστίες τους στον κ. Δήμαρχο, ο οποίος όπως δήλωσαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και ανθρωπιά σε αυτή την κρίσιμη οικονομική συγκυρία ανέλαβε την πρωτοβουλία να δώσει οριστική λύση στο ζήτημα που αντιμετώπιζαν επί σειρά ετών και αφορούσε το εργασιακό μέλλον τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο