Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο βράβευσε τον Αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος Αναστάσιο Βλάχο για την ανιδιοτελή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τιμητική πλακέτα στον Αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος Αναστάσιο Βλάχο για την ανιδιοτελή προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο κατά την πολυετή ευδόκιμη υπηρεσία του.


Τον συντοπίτη Αντιστράτηγο εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αναστάσιο Βλάχο βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του προς τον συνάνθρωπο από τις θέσεις όπου υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Σώμα.


Στην πολύχρονη υπηρεσιακή του διαδρομή ο κ. Βλάχος υπηρέτησε μεταξύ άλλων στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος σε μάχιμες μονάδες, όπως στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευσίνας – Λαυρίου Κορωπίου.
Διετέλεσε επίσης διοικητής στον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, διοικητής στην Ανατολική Αττική και διοικητής στο 199 Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος (Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ.)
Συμμετείχε σε αποστολές του Σώματος στο Εξωτερικό, ενώ επί μία επταετία υπηρέτησε ως επιτελής στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.


Στην τοποθέτησή του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «είναι πλέον θεσμός ο Δήμος Αμαρουσίου μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο να βραβεύει και να τιμά τους συντοπίτες μας που με το έργο τους έχουν προσφέρει στην πόλη και ευρύτερα στην κοινωνία.
Σήμερα –σημείωσε- τιμούμε τον συμπολίτη μας Αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αναστάσιο Βλάχο για την πολυετή ευδόκιμη υπηρεσία του, που τον ανέδειξε στα ύπατα αξιώματα της Πυροσβεστικής Ιεραρχίας, πορευόμενος με τις αρχές του θάρρους, της εντιμότητας και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.
Η βράβευσή σας από το Δημοτικό μας Συμβούλιο είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να σας αποδώσουμε σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς σας αυτής» κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.


Τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου για την τιμή προς το πρόσωπό του εξέφρασε ο κ. Βλάχος, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «να ξέρετε ότι στους εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου από σήμερα θα έχετε έναν ακόμη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο