Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, τριήμερο Τουρνουά Μπάσκετ, αφιερωμένο στη μνήμη του Δ. Ραχωβίτσα

Print Friendly, PDF & Email
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοκκινιάς     


Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σικιαριδείου Ιδρύματος


Τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη,  αφιερωμένο στη μνήμη του δραστήριου συμπολίτη μας Δημήτρη Ραχωβίτσα, του οποίου η προσφορά είναι ανεκτίμητη στο «αθλητικό γίγνεσθαι» της πόλης, αρχικά ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής και παράγοντας, εμπνέοντας στους νέους την αγάπη για τον αθλητισμό.


Μεγάλη του αγάπη και ομάδα ο Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου.
Διατέλεσε επίσης μέλος της «Νίκης Αμαρουσίου» και του «Γ.Σ. Αμαρουσίου», Γενικός Αρχηγός του Τμήματος Μπάσκετ «ΑΣΕ Δούκα» από το 1992 έως το 2000 και Γενικός Αρχηγός του «Πανερυθραϊκού Α.Σ. από τα 2004 έως το 2009.


Ο Δήμος Αμαρουσίου αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Δημήτρη Ραχωβίτσα, διοργανώνει τριήμερο Τουρνουά Μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς (Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 & Δημ. Ασημακοπούλου), με τη συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων που υπηρέτησε με ζήλο, ο φίλος και αγαπητός σε όλους συμπολίτης μας.


Ως συμβολική τιμή εισόδου στο Τουρνουά έχει ορισθεί η τιμή των 2,5 ευρώ, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής ο Δημήτρης Ραχωβίτσας. Τη διοργάνωση του Δήμου Αμαρουσίου στηρίζει η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής. 


Ο Δήμος Αμαρουσίου απευθύνει πρόσκληση προς όλα τα Σωματεία της πόλης να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια με την παρουσία συναθλητών και φίλων στους αγώνες.


Το Τουρνουά θα διεξαχθεί με το παρακάτω πρόγραμμα: • Παρασκευή 27/09/2013
  18:00   Δούκας – Πανερυθραϊκός
  20:00   ΓΣ Αμαρουσίου – Νίκη Αμαρουσίου

 • Σάββατο 28/09/2013
  16:00 – 19:00  Ημέρα Ακαδημιών! Αγώνες μεταξύ των τμημάτων ΜΙΝΙ των συλλόγων. Οι μικροί αθλητές με την συμμετοχή τους θα συνεισφέρουν για κάποια άλλα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

 • Κυριακή 29/09/2013
  18:00   Μικρός Τελικός
  20:00   Μεγάλος Τελικός
  21:30   Απονομές


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, στο τηλέφωνο: 213-2038350 -2.

Μετάβαση στο περιεχόμενο