Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε την ομάδα μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ.Α. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Ε.Σ.Κ.Α.

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει αναμνηστικά μετάλλια στους αθλητές της ομάδας μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ.Α. για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ.Α. Αλέξη Καρατζά (δεξιά), τον βοηθό προπονητή Αλέξανδρο Ευσταθίου,τον έφορο της ομάδας Παναγιώτη Τσακαλάκη (κέντρο) και τους αθλητές της ομάδας.Ο έφορος της ομάδας μπάσκετ παμπαίδων του Γ.Σ.Α. Παναγιώτης Τσακαλάκης προσφέρει ως δώρο στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη μία αναμνηστική μπλούζα της ομάδας.
      


 


Την ομάδα μπάσκετ παμπαίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α.) τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, για την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαιριστών Αττικής (ΕΣΚΑ).


Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι μπάσκετ, το Μαρούσι νίκησε στον τελικό των πλέι οφ με 67- 56 την Α.Ε. Νέας Κηφισιάς, κατακτώντας το πρωτάθλημα για το 2013.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, υποδεχόμενος τους αθλητές και προπονητές της ομάδας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τους συνεχάρη για τη σημαντική διάκριση τους, ευχόμενος να προσφέρουν και άλλες λαμπρές επιτυχίες στο Μαρούσι.   
«Η ανάδειξή σας σε πρωταθλήτρια ομάδα μας κάνει υπερήφανους. Το Μαρούσι συνεχίζει την παράδοση που έχει στις αναπτυξιακές ηλικίες να αναδεικνύει πρωταθλητές. Σε εσάς ανήκει το μέλλον της αντρικής ομάδας του Γ.Σ.Α. που εύχομαι από καρδιάς σύντομα να ανέβει και πάλι κατηγορία και να χαρίσει πολλές ακόμη διακρίσεις στην πόλη μας.»                               


Ο προπονητής της ομάδας κος Αλέξης Καρατζάς αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Πρόεδρο  του Γ.Σ.Α. κο Κώστα Κουτσούκο για την αξιόλογη προσφορά του όλα τα χρόνια στο Σύλλογο.


Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών και προπονητών, με την απονομή από τον κο Δήμαρχο αναμνηστικών μεταλλίων. Αντίστοιχα η ομάδα  μπάσκετ του Γ.Σ.Α. προσέφερε ως δώρο στον κο Πατούλη μία αναμνηστική μπλούζα της ομάδας.              


Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα κατέκτησε πρόσφατα και το κύπελο στο τουρνουά Εσπέρου – Πανιωνίου.


Οι παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ είναι:


Ανδρέας Μπίτσος / Ορφέας Στασινός/ Ιάσωνας Στασινός/ ʼγγελος Δραγάτης / Ανδρέας Σπανός/ Στέφανος Διγενής / Γιώργος Τσουλάκης / Θοδωρής Βλαχόπουλος / Γιώργος Γιαμουρίδης / Γιώργος Παλπανίδης / Ευάγγελος Καλκάνης / Ζαχαρίας Λέβης / Αναστάσης Τσακαλάκης / Γιώργος Παπουτσάς / Παναγιώτης Χατζάρας / Νικόλαος Παππάς / Ανδρέας Κασιούμης.
Βοηθός προπονητή είναι ο Αλέξανδρος Ευσταθίου και Έφορος της ομάδας ο Παναγιώτης Τσακαλάκης.      


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο