Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή
|download file .jpg 185KB|


 


Κατόπιν πρωτοβουλίας του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα  Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαφάνειας, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή.
 
Ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε από τον κ. Ρακιντζή για την πορεία της εξέτασης των πορισμάτων των ορκωτών ελεγκτών που αφορούσαν στην οικονομική διαχείριση Δημοτικών επιχειρήσεων του Δήμου Αμαρουσίου, τα οποία είχε παραπέμψει η Δημοτική Αρχή στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.
 
Ο κ. Ρακιντζής διαβεβαίωσε τον κ. Πατούλη ότι η διαδικασία εξέτασης προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Ο κ. Δήμαρχος με τη σειρά του ενημέρωσε τον κ. Επιθεωρητή για την συνεχιζόμενη επιχείρηση αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που υπάρχουν στη πόλη μας, τονίζοντας ότι σχεδόν όλες οι παράνομες πινακίδες που υπάρχουν σε δημόσιους χώρους στη Λεωφόρο Κηφισίας έχουν αποξηλωθεί, και ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις προσπάθειές του για την αποξήλωση και όσων είναι τοποθετημένες σε ιδιωτικούς χώρους.
 
Επίσης με την ιδιότητά του ως Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Πατούλης συζήτησε με τον κ. Ρακιντζή θέματα του ιατρικού χώρου εστιάζοντας στα προβλήματα διαφθοράς που κατά καιρούς εμφανίζονται.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο