Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018»

Print Friendly, PDF & Email

Ένα υπέροχο κρητικό γλέντι με ζωντανή μουσική, χορό και πλούσια εδέσματα απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», στην καλοκαιρινή εκδήλωση, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και ευχόμενος από καρδιάς «Καλό Καλοκαίρι» σε όλους, εξήρε το πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του και την ιδιαίτερη αγάπη του προς τους Κρήτες, καθώς  και ο ίδιος έλκει την καταγωγή από τη Μεγαλόνησο.
 Παράλληλα, αναφερόμενος στη στέγαση του Συλλόγου, ανέφερε ότι η νέα σεζόν θα βρει το Σύλλογο σε νέα στέγη, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωστής Σηφάκης καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ευχόμενος σε όλους να περάσουν μια όμορφη κρητική βραδιά, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την αρωγή του στο έργο του Συλλόγου και την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Το κρητικό γλέντι διάνθισε μουσικά ο Γιώργος Καραγιώργης με το συγκρότημά του, ενώ παίρνοντας το μικρόφωνο ο πατέρας Δημήτριος εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου ερμήνευσαν με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη παραδοσιακό τραγούδι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ρένα Χαλιώτη,  Ελένη Λέκκα –Καλαντζάκη, Κώστας Βλάχος και Μαίρη Διακολιού.  

Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Γεώργιος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων κ. Μανώλης Πατεράκης και μέλη του Δ.Σ., καθώς και εκπρόσωποι από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και εκπρόσωποι κρητικών πολιτιστικών συλλόγων και φορέων  της πόλης.  

 

Σχετικά αρχείαΜε πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (1)


Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (2)


Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (3)


Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (4)


Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (5)


Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (6)


Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (7)


Με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» διασκέδασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο κρητικό γλέντι «Καλοκαίρι 2018» (8)

Μετάβαση στο περιεχόμενο