Με παρέμβαση Γ. Πατούλη ξεκίνησε και πάλι η θεώρηση βιβλιαρίων του Δημοσίου στο Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μετά από προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Δημοσίου που κατοικούν στο Μαρούσι, οι οποίοι θα μπορέσουν επιτέλους να θεωρούν κανονικά τα βιβλιάρια τους στο Δημοτικό Πολυϊατρείο Αμαρουσίου.


Το πρόβλημα ανέκυψε στα μέσα Ιανουαρίου, όταν η εβδομαδιαία παρουσία του ιατρού ελεγκτή του Δημοσίου στο Δημοτικό Πολυϊατρείο διεκόπη λόγω μη ανανέωσης των συμβάσεων από τον ΟΠΑΔ.


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου, εν ενεργεία αλλά και συνταξιούχοι, να ταλαιπωρούνται με άσκοπες μετακινήσεις αφού ήταν αναγκασμένοι να πηγαίνουν στην Αγία Παρασκευή για τη θεώρηση των βιβλιαρίων τους.  


ʼμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη όταν ενημερώθηκε για το πρόβλημα. Συναντήθηκε με τον  τον Πρόεδρο του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) κ.  Διονύση Χιόνη και του ζήτησε να τοποθετήσει άμεσα ελεγκτή ιατρό του Δημοσίου στο Δημοτικό Πολυιατρείο.


Το αίτημα του Δημάρχου ικανοποιήθηκε άμεσα και πλέον αυτή η υπόθεση έχει αίσιο τέλος για τους ασφαλισμένους του Δημοσίου , οι οποίοι θα μπορούν και πάλι να προσέρχονται στο Δημοτικό Πολυϊατρείο για την θεώρηση των βιβλιαρίων, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 08:30 -12:30

Ερωτηθείς για το θέμα ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά: 


«Ένας σύγχρονος Δήμος οφείλει να βρίσκεται διαρκώς κοντά στον πολίτη.
Στο πλαίσιο αυτό, βρισκόμαστε διαρκώς σε επαφή με όλους τους φορείς της Πολιτείας, αναζητώντας τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι συμπολίτες μας, είτε από το Δήμο, είτε από άλλες υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.»


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο