Με παραδοσιακά κάλαντα και επίκαιρες μελωδίες σύλλογοι, φορείς και παιδιά ευχήθηκαν στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για τις εορτές των Χριστουγέννων

Print Friendly, PDF & Email

Εγκάρδιες ευχές αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης που τον επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο για να του ευχηθούν παραδοσιακά, με κάλαντα και επίκαιρα τραγούδια για τις Άγιες Ημέρες, καθώς και με δεκάδες παιδιά που με τη συνοδεία του παραδοσιακού τριγώνου έψαλαν από νωρίς το πρωί τα κάλαντα. 

 Το «άρωμα» Χριστουγέννων έφερε πρώτη η Χορωδία του ΚΑΠΗ.
Οι κυρίες της Χορωδίας  με τον Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.  κο Νικόλαο Κάββαλο ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» στον κο Πατούλη μαζί με πολλές ευχές για Υγεία, Ευτυχία και Ευόδωση των προσπαθειών του. Ανταποδίδοντας τις θερμές ευχές, ο Δήμαρχος τους εξέφρασε το αμέριστο ενδιαφέρον τους για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, ευχαριστώντας τα μέλη της Χορωδίας για τη σημαντική συμβολή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Τη σκυτάλη στις χαρμόσυνες μελωδίες πήρε η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, η οποία υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου – Παλαμίδη έψαλε τα κάλαντα και τραγούδησε επίκαιρες μελωδίες, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του Δημάρχου, μαζί με τις ευχές του για καλή πρόοδο και επιτυχία.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς, που ζωντάνεψε τις παραδόσεις της Μεγαλονήσου. Με παραδοσιακές στολές τα χορευτικά τμήματα χόρεψαν υπό τους ήχους της λίρας και του λαούτου και ευχήθηκαν  «Χρόνια Πολλά» με κρητικά κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια.  Ο κος Πατούλης τους συνεχάρη για την προσφορά τους στον πολιτισμό και τη διατήρηση των πολιτιστικών παραδόσεων μας, σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στο πλευρό τους και στηρίζει την προσπάθεια τους.

Το εορταστικό κλίμα της παραμονής των Χριστουγέννων έκλεισε με τον Πολιτισμικό Σύλλογο «Ρίζες» Βορείων Προαστίων που με τη συνοδεία βιολιού  τραγούδησαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, υπό τη διεύθυνση του π. Χρήστου Κατσούλη.

 

Σχετικά αρχείαΧορωδία ΚΑΠΗ_1


Χορωδία ΚΑΠΗ_2


Χορωδία ΚΑΠΗ_3


Χορωδία ΚΑΠΗ_4


Παιδική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου


Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου_1


Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου_2


Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου_3


Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου_4


Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου_5


Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου_6


Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου_7


Πολιτισμικός Σύλλογος ΡΙΖΕΣ_1


Πολιτισμικός Σύλλογος ΡΙΖΕΣ_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο