Με οκτώ νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Ειδικού Σώματος και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Προσλήψεις Δημοτικών Αστυνόμων μέσα στο 2008


Γ. Πατούλης: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με συστηματικές περιπολίες σε κάθε γειτονιά της πόλης.

  


O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο Διευθυντής του Ειδικού Σώματος Αμαρουσίου κ. Γιάννης Χατζηδάκης δίπλα σε ένα από τα οκτώ νεοαποκτηθέντα οχήματα που ενίσχυσαν το στόλο του Ειδικού Σώματος και της Δημοτικής Αστυνομίας.

|download _.jpg file 137 KB|

Η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών σε κάθε γειτονιά της πόλης αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του Δήμου Αμαρουσίου και του Δημάρχου της πόλης κ. Γιώργου Πατούλη .


Για το σκοπό αυτό και για την αποτελεσματικότερη φύλαξη των δημόσιων χώρων, των δημοτικών σχολείων, των αλσυλλίων, των πάρκων και των παιδικών χαρών, ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας και του Ειδικού Σώματος με οκτώ νέα αυτοκίνητα.


Τα αυτοκίνητα, παραχωρήθηκαν στο Δήμο από τη γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία FIAT , στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της επιχείρησης και παρελήφθησαν χτες το απόγευμα από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και τον αντιδήμαρχο Κυκλοφορίας κ . Γεώργιο Ζήκο , σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Η.Σ.Α.Π.Στιγμιότυπο από την παραλαβή των αυτοκινήτων. Διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά ο Διευθυντής του Ειδικού Σώματος κ. Γιάννης Χατζηδάκης, ο Αντιδήμαρχος Κυκλοφορίας κ. Γεώργιος Ζήκος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης και ο εκπρόσωπος της FIAT  k . Ανδρέας Μπουμπάρης.

|download _.jpg file 104 KB|

Παραλαμβάνοντας τα αυτοκίνητα από τον εκπρόσωπο της FIAT κ. Ανδρέα Μπουμπάρη , o Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:


«Με την παραλαβή σήμερα των οκτώ νέων οχημάτων, που αποτελούν χορηγία της ΦΙΑΤ προς το Δήμο μας, στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα σε όλη την πόλη.
Το μήνυμα ότι η Δημοτική Αρχή δουλεύει συστηματικά για να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στους πολίτες της πόλης.
Η απόκτηση των οχημάτων θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε το έργο της Δημοτικής μας Αστυνομίας και του ειδικού σώματος του Δήμου Αμαρουσίου.
Θα μας επιτρέψει να κάνουμε πιο ισχυρή και πιο διακριτή την παρουσία του Δήμου μας έξω από τα δημοτικά σχολεία της πόλης τις πρωινές ώρες αλλά και σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου πρωί και βράδυ.
Όπως σας είπε και νωρίτερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, από σήμερα κιόλας το βράδυ αξιοποιούμε τα νέα μας αποκτήματα και ξεκινούν περιπολίες σε κάθε γειτονιά της πόλης
.O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παρουσιάζει τα μέλη και τα νεοαποκτηθέντα αυτοκίνητα του Ειδικού Σώματος και της Δημοτικής Αστυνομίας.

|download _.jpg file 86 KB

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα ανταποκριθεί στη δέσμευσή του προκειμένου να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας. Και θα αναλάβουμε και νέες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.
Ήδη έχουμε δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί με νέο προσωπικό η Δημοτική μας Αστυνομία.
Και ελπίζουμε ότι από τις αρχές του 2008 θα έχουμε ολοκληρώσει τις διαδικασίες και θα έχουμε ολοκληρώσει την πρόσληψη τους.


Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο. Η παραλαβή των οκτώ οχημάτων είναι αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας του Δήμου μας με μια πολύ σημαντική ιδιωτική εταιρεία, η οποία έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αυτό που σήμερα αποκαλείται στη γλώσσα της αγοράς εταιρική κοινωνική ευθύνη.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΦΙΑΤ για την προσφορά της. Μια προσφορά που αποδεικνύει πόσο χρήσιμη και επωφελής μπορεί να αποδειχθεί για το κοινωνικό σύνολο η συνεργασία κράτους και ιδιωτικών επιχειρήσεων, όταν αυτή στηρίζεται σε υγιείς βάσεις.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε και προωθούμε τέτοιας μορφής συνεργασίες».


Κάτι που άλλωστε αποδείχθηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν και με την παραλαβή του δημοτικού μας ασθενοφόρου, δωρεά προς το Δήμο μας από μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της πόλης.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ΦΙΑΤ για τη συνεργασία μας και την παραχώρηση των νέων μας οχημάτων και να υποσχεθώ στους συμπολίτες μου ότι μπορούν και στο μέλλον να αναμένουν ανάλογες επωφελείς συνεργασίες».

Μετάβαση στο περιεχόμενο