Με μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου γιόρτασε το Μαρούσι τον Δεκαπενταύγουστο

Print Friendly, PDF & Email

«Η χάρη της Παναγιάς μας ας ευλογεί την πόλη μας, ας δίνει πίστη και δύναμη σε όλους μας να πορευόμαστε στη ζωή. Αντλώντας δύναμη από την «υγιή Ελλάδα» που μας εμπνέει, προχωράμε μπροστά»

Το Μαρούσι γιόρτασε παραμονή  του Δεκαπενταύγουστου την Πολιούχο του  Παναγία Θεοτόκο με πολλή μουσική και χορό, σε ένα λαϊκό γλέντι που πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, Μαρουσιωτών αλλά και επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Παρών στη γιορτή και ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Η μουσική βραδιά που φιλοξενήθηκε στην πλατεία Αγίας Λαύρας περιελάμβανε ρεμπέτικα, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από το συγκρότημα «Γαλάνης Φαμίλια», όπου συμμετείχαν η Αλεξάνδρα Αδάμη στο τραγούδι, ο Κώστας Γαλάνης στο μπουζούκι και στο τραγούδι, ο Βασίλης στο βιολί, και ο Φώτης στα πλήκτρα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εορταστική βραδιά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Η εορτή της προστάτιδας της πόλης μας έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων μας στο Μαρούσι και τη γιορτάζουμε με όλες τις τιμές. Η χάρη της ας ευλογεί την πόλη μας, ας δίνει πίστη και δύναμη σε όλους μας να πορευόμαστε στη ζωή».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στους Έλληνες αξιωματικούς και στο αίσιο τέλος της περιπέτειας τους, αλλά και στα θύματα της πρόσφατης εθνικής τραγωδίας που προκάλεσαν οι φωτιές στην Ανατολική Αττική. «Ευχή όλων μας είναι να μην ξαναζήσουμε τέτοια γεγονότα. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων αλλά και αντλώντας δύναμη από την «υγιή Ελλάδα» που μας εμπνέει, προχωράμε μπροστά».

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας συμμετείχαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, Βαγγέλης Κάββαλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης, Νίκος Πεππας, Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αθανάσιος Βελής, Στέφανος Τσιπουράκης και Δημήτρης Σμυρνής.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη μουσική βραδιά στο Μαρούσι για τον Δεκαπενταύγουστο


Στιγμιότυπο 2 από τη μουσική βραδιά στο Μαρούσι για τον Δεκαπενταύγουστο

Μετάβαση στο περιεχόμενο