Με μία πρωτότυπη θεατρική παράσταση καλωσόρισαν το καλοκαίρι οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 103 Kb|
|download file .jpg 106 Kb|


Οι 28 μικροί πρωταγωνιστές της παράστασης σε μία απολαυστική διασκευή της τραγωδίας του Ευριπίδη.
|download file .jpg 120 Kb|


Παρόντες στην παράσταση και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Διευθύντρια του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου Μαριάννα Μήλλα, η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, καθηγήτρια του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου και σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, με το γιο της Αλέξανδρο, ο προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Π.Ε. Β’ Αθήνας ʼγγελος Τσεβρεμές, και η Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κυριακή Κανάρη.


Με μία όμορφη θεατρική παράσταση, την τραγωδία του Ευριπίδη «Ελένη», διασκευασμένη σε παρωδία, αποχαιρέτησαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου τη φετινή χρονιά και μαζί τα σχολικά χρόνια στη δημοτική εκπαίδευση. Τους μαθητές που συμμετείχαν στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου χειροκρότησαν γονείς, δάσκαλοι και φίλοι των παιδιών.

Την παράσταση που ανέβηκε στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου με πρωταγωνιστές τους 28 μαθητές της ΣΤ’ τάξης, παρακολούθησε, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είχαν η Χρυσάνθη Φαραστέλη, ο Γιώργος Κοκκινομηλιώτης, η Γεσθημανή Φωστηροπούλου, η Ξένια Αντωνέλλου. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε, επίσης, με την υποστήριξη της διευθύντριας του σχολείου Κυριακής Κανάρη, της υποδιευθύντριας Ε. Σταματιάδου και του θεατρολόγου Γ. Λάγου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο