Με μια μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκαν τα εσωτερικά πρωταθλήματα μπάσκετ του Αθλητικού Οργανισμού «Σπύρος Λούης» Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


ο κ. Πατούλης απονέμει τα μετάλλια στα παιδιά που συμμετείχαν στους τελικούς των εσωτερικών πρωταθλημάτων μπάσκετ.
|download file .jpg 138Kb|


ο κ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. κ.Κ.Κουτσούκο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλη, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης κ.Ν.Πέππα, τον διευθυντή του Οργανισμού κ.Β.Κωνσταντίνου, τους παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές του Γ.Σ.Α. και εργαζόμενους του Αθλητικού Οργανισμού.
|download file .jpg 156Kb|


Οι ομάδες των παιδιών που κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 129Kb| 


 


Με τουρνουά παιδιών των Δημοτικών σχολείων της πόλης, τους τελικούς των εσωτερικών πρωταθλημάτων, αλλά και παιχνίδι παλαιμάχων, έγινε την Κυριακή 6 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ για την ολοκλήρωση των εσωτερικών πρωταθλημάτων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου που έδωσε το «παρών» και συμμετείχε και στον αγώνα της ομάδας παλαιμάχων του Γ.Σ.Α με την ομάδα των εργαζομένων στον Αθλητικό Οργανισμό, συνεχάρη τα παιδιά που συμμετέχουν στα τμήματα μπάσκετ του Οργανισμού, τονίζοντας: «Είναι σημαντικό που σε μια πόλη όπως το Μαρούσι, με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ και την ομάδα του Γ.Σ.Α. που μας κάνει υπερήφανους,  πάνω από 500 παιδιά συμμετέχουν στα τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού, μαθαίνοντας το άθλημα αυτό. Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών στα προγράμματά μας, μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση, και να καλλιεργήσουμε στα παιδιά αυτά την ευγενή άμιλλα και το Αθλητικό πνεύμα». Παρόντες ήταν ακόμη, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ. Σταθούλης και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν. Πέππας.


Στους τελικούς των εσωτερικών πρωταθλημάτων, στα Γυμνάσια την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα που προπονείται στο 8ο Δημοτικό, με προπονητή τον κ.Κ.Γούλα, την 2η θέση η ομάδα του Πάρκου Ροδοδάφνης με προπονητή τον κ.Λ. Παπαθεοδώρου και την 3η θέση η ομάδα που προπονείται στο 5ο Γυμνάσιο με προπονήτρια την κ.Ο.Φλίγου.
Στις κατηγορίες Ε’-Στ’ Δημοτικού, την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα που προπονείται στο Πάρκο Ροδοδάφνης, με προπονητή τον Κ. Παπαθεοδώρου, την 2η θέση η ομάδα του Πάρκου Αργοναυτών με προπονητή τον κ.Κ.Παπαθεοδώρου και την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα του Πάρκου Ελευθερίας με προπονητή τον κ.Δ. Μαμμά.
Επίσης έγινε τουρνουά ομάδων Α’-Β’ Δημοτικού και Γ’-Δ’ Δημοτικού. 


 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο