Με μέλη του Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα, και δεξιά τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου Δημήτρη Λέμη, και τα μέλη του Δ.Σ του ομίλου Μάνο Μπόγδανο, Ελένη Κώττου, Αχιλλέα Τσόγκα, και Ιωάννη Βαζιτζή.


 


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά την οποία εξετάστηκαν μία σειρά από επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση της λειτουργίας και του έργου του συλλόγου.


Στη διάρκεια της συνάντησης κατά την οποία παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, κατέθεσε τη σταθερή υποστήριξη από μέρους του Δήμου του έργου του ομίλου.


«Είμαστε ανοικτοί στα αιτήματά του συλλόγου σας, τα οποία η Διοίκηση θα εξετάσει και για ό,τι νεότερο θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή» ανέφερε ο κ. Πατούλης, ενώ ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με την παραχώρηση ιδιόκτητου χώρου για την μετεγκατάσταση των γραφείων του ομίλου.


Με την ευκαιρία της συνάντησης οι εκπρόσωποι του αθλητικού ομίλου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου για τη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση που έχουν επιδείξει προς τις προσπάθειες του συλλόγου.


Από μέρους του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ Δημήτρης Λέμης, και τα μέλη Μάνος Μπόγδανος, Ελένη Κώττου, Αχιλλέας Τσόγκας, και Ιωάννης Βαζιτζής.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο