Με μεγάλη συμμετοχή των μελών του, το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασε την Αποκριά, παρόντος του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη του ΚΑΠΗ, στην εκδήλωση για τον εορτασμό της Αποκριάς.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχονται θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ανταλλάσσοντας θερμές ευχές για καλή και χαρούμενη Αποκριά.Με παραδοσιακούς και ευρωπαϊκούς χορούς και τραγούδια τα μέλη του ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Αποκριά.


Στους ρυθμούς της Αποκριάς διασκέδασαν με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ, σε κέντρο της Χασιάς, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης  βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, συμμετέχοντας στη γιορτή χαράς και κεφιού και ανταλλάσοντας θερμές ευχές με όλους για καλή και χαρούμενη Αποκριά.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου κ. Δημήτρης Καμπούκος να προσφωνεί τον κ. Δήμαρχο στο βήμα, ευχόμενος στα «ώριμα νιάτα»όπως είπε «καλή διασκέδαση αυτή τη όμορφη αποκριάτικη βραδιά.»


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι «σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή, εμείς θα βρισκόμαστε κοντά σας, αναδεικνύοντας καθημερινά το έμπρακτο ενδιαφέρον και την υποστήριξή μας, την αγάπη και το σεβασμό μας, με προσήλωση στην προσφορά υπηρεσιών ποιότητας, ώστε να νοιώθετε χαρούμενοι και δημιουργικοί, ισότιμα μέλη της κοινωνίας.»


Την αποκριάτικη ατμόσφαιρα διάνθισαν σκορπώντας πολύ γέλιο και κέφι οι παρευρισκόμενοι μεταμφιεσμένοι, ενώ όλοι χόρεψαν σε παραδοσιακούς και ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο