Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου έγινε η τελετή λήξης των προγραμμάτων παραδοσιακών χορών ενηλίκων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης χειροκροτεί τα μέλη των τμημάτων παραδοσιακών χορών ενηλίκων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 120 KB|


Κατάμεστο από κόσμο ήταν το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», στην τελετή λήξης των προγραμμάτων παραδοσιακών χορών ενηλίκων.
|download file .jpg 139 KB|


|download file .jpg 178 KB|


Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» έγινε την Κυριακή 30 Μαΐου 2010, η μεγάλη γιορτή με την οποία σηματοδοτείται η λήξη των προγραμμάτων παραδοσιακών χορών Ενηλίκων του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.


Εκατοντάδες μέλη των τμημάτων παραδοσιακών χορών, με παραδοσιακές στολές, παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, με τη συμμετοχή των μουσικών Γ.Κουσίδη (λύρα), Κ.Παπαδόπουλου (νταούλι), που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης συνεχάρη τα μέλη των τμημάτων που με εφηβική ζωντάνια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παρουσιάζοντας χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.


Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κ. Δήμαρχο για την στήριξή του στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού, αλλά και τους συμμετέχοντες που με την συμμετοχή τους δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο έργο που γίνεται στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου.


Παρόντες στην γιορτή ήταν, εκτός του κ. Δημάρχου και του κ. Σταθούλη, ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ελ.Λέκκα, Ν.Πέππας,Δ.Καμπούκος.


Μετάβαση στο περιεχόμενο