Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι «Καλοκαιρινές βραδιές Πολιτισμού 2008» του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 

|download _.jpg file 138 KB|

Με το δεξί ξεκίνησαν οι φετινές «Καλοκαιρινές βραδιές Πολιτισμού» που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου. Το καινούργιο θεατράκι στο πάρκινγκ του Αμαλίειου οικοτροφείου «πλημμύρησε» χθες βράδυ από κόσμο, που ήρθε να απολαύσει από κοντά μια μουσική παράσταση από την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Παναγιώτη Καλατζόπουλο και την Έλλη Πασπαλά.


 Οι δύο εξαιρετικοί με τη δεξιοτεχνία και την αισθητική τους παρουσίασαν τις σημαντικότερες στιγμές του έργου τους αλλά και τα νέα τους τραγούδια, σε μια παράσταση με τίτλο «Η Ορχήστρα του Δρόμου», έχοντας στο πλάι τους την μόνιμη συνοδοιπόρος τους τα τελευταία χρόνια, Έλλη Πασπαλά, αλλά και τη Γεωργία Νταγάκη και τον «Κήπο με τις τρομπέτες» του Φώντα Τζανίνη.


 


|download _.jpg file 107 KB||download _.jpg file 91 KB|


Καλωσορίζοντας το κοινό που βρέθηκε στη συναυλία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, τόνισε την προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου να διαφυλάξει το Δάσος Συγγρού, αλλά και να εξασφαλίσει έναν χώρο διεξαγωγής των πολιτιστικών εκδηλώσεων. «Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να φτιάξουμε έναν χώρο, που για φέτος είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά παράλληλα να προφυλάξουμε το Δάσος Συγγρού, με τη συμμετοχή όλων μας. Πιστεύουμε ότι οι ‘Καλοκαιρινές βραδιές Πολιτισμού’, θα αποτελέσουν πηγή χαράς και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, και θα είναι το ‘αλατοπίπερο’ που θα μας κάνει να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα των προβλημάτων. Θα θελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, την πρόεδρο της Επιχείρησης Πολιτισμού κ. Γλ. Μοστρού, τον αντιπρόεδρο κ. Ν. Πέππα, και φυσικά τον μεγάλο μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού».


Η πρόεδρος της Επιχείρησης Πολιτισμού κ. Γλ. Μοστρού, ευχαρίστησε το κοινό για την ανταπόκριση του στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία εκδηλώθηκε όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε με τηλεφωνήματα ανθρώπων που ήθελαν να μάθουν για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και για το νέο θέατρο και κορυφώθηκε με την μαζική προσέλευση κόσμου στην χθεσινή πρώτη συναυλία.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο