Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων  πολιτών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού στο Μαρούσι, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

Η έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων έγινε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο με επιδείξεις στο σκάκι, στη ξιφασκία και στο Παγκράτιο και πολλές συμμετοχές από τους λάτρεις των παραπάνω αθλημάτων.
 Στο αποκορύφωμα  της βραδιάς ήταν  ο νυχτερινός ποδηλατικός γύρος στους δρόμους της πόλης, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη.
Ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μία ξεχωριστή εμπειρία σωματικής άσκησης και διασκέδασης, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στους παριστάμενους υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετέχει και αγκαλιάζει κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την ενεργοποίηση των πολιτών, ώστε  η σωματική άσκηση και ο αθλητισμός να γίνουν τρόπο ζωής.
Επίσης ευχαρίστησε τους συλλόγους και φορείς της πόλης για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και τη Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου. 
Στην αθλητική βραδιά παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Τροχαίας Κηφισιάς κ. Δημητρακόπουλος, η Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν το Σάββατο και την Κυριακή με street πυγμαχία, street animal Yoga και street Badminton.         

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί για τη συμβολή τους στα αθλήματα:

-Τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου ( ποδηλατικός γύρος, σκάκι, ξιφασκία, τζούντο, παγκράτιο).

-Το Γυμναστικό Σύλλογο Πυγμαχίας

-Τον Αθλητικό Σύλλογο των Εκπαιδευτήριων Δούκα ( Badminton)

-Tο MST Personal & group training (animal Yoga)

-Τον Δημήτρη Δημητρόπουλο (ποδηλατικός γύρος).                           

 

Σχετικά αρχείαΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (1)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (2)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (3)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (4)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (5)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (6)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (7)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αμαρουσίου το τριήμερο Φθινοπωρινού Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (8)

Μετάβαση στο περιεχόμενο