Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Φεστιβάλ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με πολύ χαρά και κέφι τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών  συμμετείχαν στο « 8ο Φεστιβάλ Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου», παρουσιάζοντας ένα πλούσιο θεατρικό, μουσικοκινητικό πρόγραμμα και παιδικές μελωδίες με θέμα: «Καλοκαίρι μου μυρίζει…», την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Δαϊς» όπου για πρώτη φορά διεξήχθη το Παιδικό Φεστιβάλ, πλημμύρισε από γονείς και συγγενείς των παιδιών, που ενθουσιασμένοι από τους μικρούς «ηθοποιούς και μουσικούς» τα επιβράβευσαν με το θερμό χειροκρότημά τους.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η  Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης(ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κα Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη στο χαιρετισμό που απηύθυνε υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι « προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η παροχή υψηλού επιπέδου  ποιοτικών υπηρεσιών στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, καθώς και η στήριξη της μαρουσιώτικης οικογένειας και ιδιαίτερα της εργαζόμενης μητέρας.
Περισσότερα από 700 παιδιά βρίσκουν τη φροντίδα, την αγάπη, τη στοργή που χρειάζονται τις ώρες που είναι μακριά από την οικογένειά τους, αλλά και όλα όσα χρειάζονται για την ολόπλευρη ανάπτυξή τους.»
Η κα Λέκκα έκανε ειδική αναφορά στην προσπάθεια  και τον αγώνα του κου Πατούλη τόσο για το Μαρούσι, όσο και πανελλαδικά ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, καθώς και όλο το προσωπικό των Σταθμών για το έργο που επιτελούν.

Τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, όπου μαθαίνουν να εκφράζουν τις σκέψεις τους, τις ιδέες και τον αυθορμητισμό τους, να αποκτούν διαομαδικές σχέσεις, να κοινωνικοποιούνται, να αυτενεργούν, αλλά και μέσα από τη μουσική και την κίνηση, όπου ενθαρρύνονται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων στο λόγο, τον ρυθμό, στην αυτοσυγκέντρωση, την πειθαρχία και την παρατήρηση, έδωσαν με το δικό τους μοναδικό  και ξεχωριστό τρόπο τα δικά τους μηνύματα.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το 8ο Φεστιβάλ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από το 8ο Φεστιβάλ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από το 8ο Φεστιβάλ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 4 από το 8ο Φεστιβάλ των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο