Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στο Γουίλιαμ Σαίξπηρ από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου

Print Friendly, PDF & Email

Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν το αφιέρωμα στον ελισαβετιανό δραματουργό που άλλαξε τον ρου του θεάτρου William Shakespeare, που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στις 27 Μαρτίου. 

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε από το δάσκαλο «Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής στο Φακό» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Στέφανο Κακαβούλη και τους μαθητές του, ενώ συμμετείχε ο δάσκαλος χορού Πάνος Κορμάς με την παρτενέρ του Ντέμη Αρτικίου, αλλά και ο ποιητής και μεταφραστής όλου του έργου του Σαίξπηρ Ερρίκος Μπελιές.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη προλόγισε την παράσταση σημειώνοντας: «Σήμερα έχομε ένα διαφορετικό κοινό! Εάν κοινό που διψά για τέχνη και θέατρο. Σας ευχαριστούμε που είσαστε απόψε μαζί μας και σας υποσχόμαστε ότι σύντομα θα έχετε πολλές- πολλές εκπλήξεις στο τομέα αυτό, μέσα από τη διοργάνωση μίας μεγάλης ποικιλίας ποιοτικών εκδηλώσεων στην πόλη μας.»

Την παράσταση τίμησε με την παρουσία της η ηθοποιός Μαριάννα Τόλη. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ. Νικόλαος Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης, πρόεδροι συλλόγων και τοπικών φορέων.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το αφιέρωμα στο Γουίλιαμ Σαίξπηρ από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου.


Στιγμιότυπο 2 από το αφιέρωμα στο Γουίλιαμ Σαίξπηρ από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου.


Στιγμιότυπο 3 από το αφιέρωμα στο Γουίλιαμ Σαίξπηρ από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου.


Στιγμιότυπο 4 από το αφιέρωμα στο Γουίλιαμ Σαίξπηρ από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο